Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, apariţie specială la biserica românească din Wurzburg. Selecţionerul României nu a uitat de marea sărbătoare creştină | FOTO VIDEO

Edi Iordănescu, apariţie specială la biserica românească din Wurzburg. Selecţionerul României nu a uitat de marea sărbătoare creştină | FOTO VIDEOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Edi Iordănescu (45 de ani), a fost la biserica românească din Wurzburg cu ocazia unei sărbători religioase extrem de importante, anume ”Înălţarea Domnului”.

Edi Iordănescu, apariţie specială la biserică înaintea meciului cu Ucraina

Naţionala României a ajuns la baza de la Wurzburg, acolo ”tricolorii” pregătesc meciul de debut la EURO 2024 contra selecţionatei Ucrainei.

Iar astăzi, joi, 13 iunie, este o zi specială pentru credincioşi, sărbătoarea ”Înălţarea Domnului”, care se prăznuieşte anual la 40 de zile după Sfintele Paşti.

Chiar dacă este în Germania, Edi Iordănescu nu a uitat de această ocazie specială din punct de vedere religios şi a fost la Parohia Ortodoxă Română din Wurzburg.

Cunoscut drept o persoană credincioasă, asemenea tatălui său, selecţionerul României a făcut cunoştinţă cu părintele Ghelasie Păcurar, iar la final, la ieşirea din lăcaşul de cult, a primit cadou nişte icoane şi a zis: ”Hristos S-a Înălţat!”.

Naţionala României va locui şi se va antrena în Wurzburg, oraş german situat la doar 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munchen şi 300 de kilometri de Koln, locurile unde ”tricolorii” vor disputa cele trei meciuri din grupa E de la EURO.

Programul României la EURO 2024:

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

Mesajul selecţionerului Edi Iordănescu pentru suporterii naţionalei României, înaitne de EURO 2024:

”Aşadar, aceşti băieţi merită cu adevărat suport şi încredere. Avem în faţă o sărbătoare a fotbalului pentru care suntem pregătiţi să dăm totul şi să luăm înapoi cât mai mult !! Pentru noi şi pentru voi !! Dar vă şi rog ceva!

Să nu uităm că echipa are nevoie de voi mai mult ca oricând tocmai atunci când lucrurile nu merg. Când pare că suntem la capătul puterilor, avem nevoie de voi să interveniţi ştiind că un simplu strigăt pentru România ne dă o putere imensă.

Ca să continuăm lupta şi să o întoarcem în favoarea noastră. Avem mereu nevoie de voi, la greu mai mult decât oricând. Naţionala + Suporterii Români = o singură inimă ”, a scris selecţionerul Edi Iordănescu, pe Facebook.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2024edi iordanescuwurzburg 

viewscnt
Articole similare