Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată interiorul hotelului în care stă naţionala României la EURO 2024! FOTO

Cum arată interiorul hotelului în care stă naţionala României la EURO 2024! FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Pe durata Campionatului European, echipa naţională a României va locui şi se va antrena în Würzburg, oraş situat la doar 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de München şi 300 de kilometri de Köln, locurile unde tricolorii vor disputa cele trei meciuri din grupă.

Hotelul şi baza de pregătire din Würzburg, personalizate pentru tricolori

Hotelul şi baza de pregătire au fost personalizate pentru tricolori, anunţă frf.ro.

Hotelul Melchior Park, rezervat în exclusivitate pentru delegaţia României, oferă facilităţi de top: un centru SPA, piscină încălzită, saună, bazin rece şi sală de fitness, asigurând toate condiţiile tricolorilor.

AKON Arena, aflat la doar 4 kilometri de hotel, este stadionul echipei Würzburger Kickers. Renovată ultima oară în 2016, arena are o capacitate de 13.090 de locuri, dintre care 2.562 sunt scaune acoperite, oferind un spaţiu excelent pentru antrenamente. Restaurantul din incinta bazei de pregătire a fost transformat în sală de forţă, dotată cu cele mai moderne şi de înaltă calitate echipamente sportive.

La EURO 2024, România face parte din grupa E, alături de Ucraina, Slovacia şi Belgia.

Tricolorii vor debuta cu Ucraina, la 17 iunie, la Munchen.

4.000 de persoane prezente la antrenamentul deschis de la Würzburg Arena

Aproape 4.000 de persoane au fost prezente, marţi, la antrenamentul echipei naţionale din Germania, de la Würzburg Arena.

Potrivit FRF, fanii i-au aplaudat pe tricolori, au fluturat steguleţele şi au strigat ”ROMÂNIAAAAA!”, urmărindu-i la lucru pe durata întregului antrenament.

La rândul lor, fotbaliştii naţionalei, în frunte cu căpitanul Nicolae Stanciu, le-au transmis recunoştinţa printr-un banner pe care l-au afişat la intrarea pe gazon, dedicat atât cluburilor care i-au format, cât şi suporterilor care îi susţin necondiţionat: ”Vă mulţumim pentru încredere!”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipa nationalahotel echipa nationala 

viewscnt
Articole similare