Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer important făcut de Mircea Rednic! Fostul jucător de la FCSB a semnat cu UTA Arad

OFICIAL | Transfer important făcut de Mircea Rednic! Fostul jucător de la FCSB a semnat cu UTA Arad

UTA

Comentarii

Andrei Dumiter a semnat, marţi, cu UTA Arad un contract pe două sezoane cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

În vârstă de 25 de ani, el a evoluat în stagiunea precedentă pentru FC Voluntari. La gruparea ilfoveană, el a evoluat în 36 de jocuri, a înscris opt goluri şi a oferit două pase decisive. Dumiter a jucat 27 de partide şi pentru FCSB, echipă la care s-a transferat în anul 2021, de la Sepsi OSK. "Roş-albaştrii" plăteau la acea vreme suma de 350.000 de euro.

Andrei Dumiter semnează cu UTA şi rămâne în Superliga

La aproape doi ani distanţă, în ianuarie 2023, Dumiter a ajuns la FC Voluntari, echipă la care a suferit o retrogradare usturătoare în Liga 2. Dumiter îşi va continua cariera în Superliga, odată cu transferul său la UTA Arad. Fostul internaţional de tineret are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, conform transfermarkt.com

În cariera sa petrecută în România, Dumiter a jucat la echipe precum Ripensia Timişoara, Sepsi Sf. Gheorghe, Chindia Târgovişte şi FCSB.

"Bine ai venit, Andrei Dumiter! Atacantul Andrei Dumiter a semnat astăzi cu UTA o întelegere pe două sezoane cu opţiune de prelungire pentru încă un an. În vârstă de 25 de ani, noul nostru vârf a evoluat în stagiunea precedentă pentru FC Voluntari în 36 de jocuri, a înscris opt goluri şi a oferit două pase decisive. Bun venit, Andrei, şi cât mai multe goluri în tricoul roş-alb!", au transmis cei de la UTA Arad.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicandrei dumitersuperligafc voluntarifcsbliga 2 

viewscnt
Articole similare