You are here:

"A trecut". Radu Drăguşin are următoarea ţintă la EURO 2024: "Este bine că suntem la mâna noastră"

"A trecut". Radu Drăguşin are următoarea ţintă la EURO 2024: "Este bine că suntem la mâna noastră"
Comentarii

Radu Drăguşin a declarat, vineri, că el şi colegii săi din echipa naţională sunt încrezători că pot face o partidă foarte bună cu Belgia, în grupele EURO 2024.

Radu Drăguşin: "Suntem încrezători că putem face o partidă foarte bună cu Belgia"

Naţionala României va întâlni, sâmbătă, la Koln, de la ora 22.00, reprezentativa Belgiei, în etapa a doua a grupelor EURO 2024.

“Am fost fericiţi o perioadă după meciul cu Ucraina, dar a trecut, suntem pregătiţi pentru acest meci cu Belgia şi avem o energie şi o încredere în plus. Acest lucru ne dă un moral foarte bun. 

Este bine că suntem la mâna noastră, depindem doar de rezultatele noastre. Suntem încrezători că putem face o partidă foarte bună. Atât eu cât şi colegii mei avem un moral foarte bun. O să încerc alături de colegii mei să facem un meci bun şi să obţinem un rezultat pozitiv mâine”, a spus Drăguşin.

El a precizat că se aşteaptă la aceeaşi atitudine din partea publicului ca la meciul cu Ucraina. “Nu mă aştept la absolut nimic diferit faţă de meciul cu Ucraina. Sper să fie acelaşi entuziasm, să fie aceeaşi pasiune în tribune şi acasă la fel. Vrem să-i facem fericiţi şi mândri pe români în continuare”, a mai spus fundaşul României şi al lui Tottenham, Radu Drăguşin.

Afla mai multe despre: radu dragusinradu dragusin romaniaromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare