You are here:

Transfer istoric în plin EURO 2024. Bayern Munchen, toţi banii pe un star în plină ascensiune din Premier League

Transfer istoric în plin EURO 2024. Bayern Munchen, toţi banii pe un star în plină ascensiune din Premier League

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen este gata să facă unul dintre cele mai mari transferuri din istoria clubului, iar suma plătită pe noul jucător va intra direct în topul cheltuielilor făcute de bavarezi în materie de jucători.

Bayern, primul mare transfer din ”era” Vincent Kompany

Bayern Munchen face un transfer colosal în această perioadă şi îl ia pe unul dintre jucătorii care au impresionat în sezonul recent încheiat din Premier League.

Bavarezii s-au înţeles pentru aducerea lui Michael Olise, fostbalistul celor de la Crystal Palace. Acesta o va costa pe formaţia din Bundesliga până la 50 de milioane de lire sterline, adică aproape 60 de milioane de euro.

”Bayern a luat legătura cu Crystal Palace în această seară pentru a continua următorii paşi ai acordului cu Michael Olise.

De asemenea, Palace a fost informată cu privire la decizia Olise de a se alătura lui Bayern, cu condiţiile personale stabilite.

Înţeleg că oferta finală aşteptată este de aproximativ 50 de milioane de lire sterline, reprezentând suma totală pe care o va încasa Palace”, a scris jurnalistul specializat în transferuri, Fabrizio Romano, pe Twitter.

Dacă totul se concretizează, atunci Michael Olise va deveni al patrulea cel mai scump transfer făcut de Bayern Munchen, după Harry Kane (95 de milioane de euro către Tottenham), Lucas Hernandez (80 de milioane de euro către Atletico Madrid) şi Matthijs de Ligt (67 de milioane de euro către Juventus).

În vârstă de 22 de ani, Olise este cotat la 55 de milioane de euro de specialiştii de la Transfermarkt.com. În ediţia din Premier League, a jucat 19 meciuri şi a contribuit cu 10 goluri şi opt pase decisive.

Afla mai multe despre: bayern munchenmichael olisebundesligapremier leaguecrystal palace 

viewscnt
Articole similare