Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România a scăpat de încă o vedetă a Belgiei! Selecţionerul a confirmat înainte de meciul de la EURO 2024: "A oprit pregătirea"

România a scăpat de încă o vedetă a Belgiei! Selecţionerul a confirmat înainte de meciul de la EURO 2024: "A oprit pregătirea"

Echipa națională

Comentarii

Internaţionalul belgian Axel Witsel a resimţit joi noi dureri la coapsă şi nu a călătorit la Koln, cu naţionala Belgiei, pentru meciul de sâmbătă, împotriva României.

Axel Witsel nu va juca împotriva României, în meciul de sâmbătă

Axel Witsel (35 de ani), mijlocaşul transformat în fundaş la Atletico Madrid, s-a accidentat la coapsă într-un amical cu Muntenegru, disputat pe 5 iunie. De atunci, Witsel a început recuperarea pentru a putea fi prezent în meciurile susţinute de echipa lui Domenico Tedesco la turneul final al Euro 2024. Witsel nu a jucat însă în primul meci al Belgiei la Europene, cu Slovacia, scor 0-1, şi nu va fi prezent nici în partida cu România, de la Koln, care se va disputa sâmbătă, 22 iunie.

„Există o adevărată stare de aşteptare în jurul lui Axel. Şi pentru noi, altfel nu l-am fi păstrat în lot. Am fost foarte mulţumit de revenirea lui la naţională. Mai ales pentru experienţa lui. Turneul nu s-a terminat pentru Axel. Mâine i se va face un RMN de aceea nu avea sens ca el să călătorească cu noi, la Koln. Este accidentat şi cel mai bun lucru a fost să rămână la hotel, cu unul dintre kinetoterapeuţii noştri. O să vedem mâine ce se întâmplă. Sperăm să nu fie nimic grav. 

Era o problemă pe care o simţise deja cu câteva zile în urmă. El a vorbit despre asta cu personalul medical, iar decizia fusese că se poate antrena cu lotul. A fost prezent la sesiunea de dimineaţă. Se simţea bine. După aceea, ne-a anunţat că are probleme. Nu ne puteam asuma riscul şi acesta este motivul pentru care a oprit pregătirea”, a recunoscut selecţionerul Domenico Tedesco vineri seara, într-o conferinţă de presă.

Înainte de EURO 2024, Belgia a anunţat că Meunier nu va fi la turneul final, iar Courtois a transmis din urmă cu câteva luni că accidentarea suferită îl ţine departe de echipa naţională. Jan Vertonghen şi Arthur Theate lipsesc şi ei de la EURO 2024.

Afla mai multe despre: axel witselaxel witsel belgiaromania belgia euro 

viewscnt
Articole similare