Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | U Cluj a realizat al şaptelea transfer al verii. S-a salvat de la retrogradare, iar acum se bate la play-off alături de Sabău

OFICIAL | U Cluj a realizat al şaptelea transfer al verii. S-a salvat de la retrogradare, iar acum se bate la play-off alături de Sabău

U Cluj

Comentarii

U Cluj a anunţat transferul fotbalistului tunisian de la Poli Iaşi, Adel Bettaieb, al şaptelea transfer realizat de formaţia ardeleană în această vară.

Adel Bettaieb a părăsit-o pe Poli Iaşi şi semnează cu Universitatea Cluj. Fotbalistul tunisian în vârstă de 27 de ani a petrecut doar şase luni în Copou, perioadă în care a contribuit la salvarea moldovenilor de la retrogradare. Bettaieb a înscris de patru ori în 17 partide pentru formaţia moldavă, de la transferul său din iarna acestui an. Bettaieb i-a atras atenţia antrenorului celor de la U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, care a decis să-l aducă pe Cluj Arena pe fostul jucător de la Angers.

Un nou transfer pentru U Cluj

"FC Universitatea Cluj bifează al şaptelea transfer pentru noul sezon. Atacantul tunisian Adel Bettaieb (27 de ani), care în sezonul precedent a evoluat pentru Politehnica Iaşi, a semnat un contract care se întinde pe durata a doi ani.", au transmis cei de la Universitatea Cluj, pe Facebook.

U Cluj l-a vândut pe Daniel Popa, unul dintre golgheterii echipei din sezonul trecut, la campioana Superligii, FCSB, astfel, Sabău va avea un gol important de umplut în formula sa de start pentru noul sezon. Mamadou Thiam ar putea reprezenta o variantă pentru postul de atacant central. Fotbalistul care a părăsit-o pe U Cluj pentru un transfer în Orientul Mijlociu a revenit la Cluj-Napoca. Vadim Raţă, Iulian Cristea, Ovidiu Popescu şi Radu Boboc sunt printre jucătorii aduşi de Universitatea Cluj în această vară.

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabaupoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare