Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala s-a pregătit pe un stadion cu o istorie bogată pentru meciul cel mare cu Belgia! Veste bună pentru fanii români care vin la EURO 2024

Naţionala s-a pregătit pe un stadion cu o istorie bogată pentru meciul cel mare cu Belgia! Veste bună pentru fanii români care vin la EURO 2024

Campionatul European

Comentarii

Echipa naţională de fotbal a României a efectuat, vineri seară, antrenamentul oficial pe stadionul din Köln, în vederea meciului cu Belgia, programat sâmbătă, la ora 22:00.

Potrivit FRF, antrenamentul a durat 45 de minute, iar primele 15 minute au fost deschise presei, oferindu-le jurnaliştilor ocazia de a surprinde câteva momente din pregătirile tricolorilor.

Stadionul are o istorie bogată, a fost inaugurat iniţial în 1923 şi a trecut prin mai multe renovări, ultima având loc în 2004, cu ocazia Cupei Mondiale din 2006. Cu o capacitate de 42.301 locuri pentru EURO 2024, stadionul oferă însă condiţii excelente atât pentru jucători, cât şi pentru spectatori, fiind unul dintre cele mai moderne stadioane din Germania, în ciuda vechimii sale.

Sâmbătă seară, UEFA estimează că jumătate din locurile disponibile vor fi ocupate de fani români.

TAROM introduce două curse speciale care leagă Bucureştiul de Frankfurt

TAROM introduce două curse speciale care leagă Bucureştiul de Frankfurt, săptămâna viitoare, pentru suporterii care vor să fie alături de tricolori la ultimul meci din grupele Euro 2024.

În contextul în care, în data de 26 Iunie, pe stadionul din Frankfurt, România va juca meciul cu Slovacia care închide grupa E a Campionatului European, TAROM a pus la dispoziţia suporterilor echipei naţionale a României două curse dedicate. Astfel, în 26 Iunie, zborul special TAROM RO1301 va decola de la Otopeni la ora 08.50 şi va sosi la Franfurt la 10.30 (ora locală). În data de 27 Iunie, cursa RO1302 va pleca din Frankurt la 11.30 şi va reveni acasă cu suporterii, pe Otopeni, la ora 14.55 (ora locală a României).

Suporterii au şi şansa se a prinde ultimele bilete pentru partida cu Slovacia. UEFA le va pune în vânzare cu două zile înainte de meci, adică pe 24 iunie.

Naţionala României va întâlni Slovacia în 26 iunie, la Frankfurt, de la ora 19.00, în ultima etapă a grupei E a Campionatului European.

Afla mai multe despre: romania kolnromania belgia kolnantrenament romania belgia 

viewscnt
Articole similare