Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei trei "tricolori" remarcaţi de selecţionerul Belgiei, Tedesco, înainte de meciul crucial împotriva României: "Nu ne este frică de nimeni"

Cei trei "tricolori" remarcaţi de selecţionerul Belgiei, Tedesco, înainte de meciul crucial împotriva României: "Nu ne este frică de nimeni"

EURO

Comentarii

Belgia va disputa, sâmbătă seară la Koln, o partidă crucială pentru parcursul naţionalei "diavolilor roşii" la EURO 2024, împotriva naţionalei României.

Selecţionerul belgienilor, Domenico Tedesco, a analizat partida selecţionatei sale împotriva echipei naţionale a României, a doua pentru ambele formaţii la Campionatul European din Germania. Belgienii au început cum nu se putea mai rău campania din Germania, cu o înfrângere împotriva Slovaciei, cu scorul de 1-0.

O nouă înfrângere pentru Belgia, împotriva României, ar duce la eliminarea belgienilor de la EURO 2024, un scenariu catastrofal pentru selecţionata care este obişnuită cu prezenţele în fazele eliminatorii ale turneelor finale.

Tedesco, fost antrenor la echipe din Germania precum Schalke şi Leipzig, a evidenţiat trei fotbalişti ai naţionalei României înainte de duelul dintre cele două echipe.

Domenico Tedesco: "România este o echipă bună, au jucători buni"

"România este o echipă bună, cred că şi cei care nu o ştiau până săptămâna asta s-au convins. Dacă aţi urmărit meciul, aţi văzut că nu este uşor să o învingi pe Ucraina cu 3-0. Dar eram conştienţi de asta, am văzut 8 meciuri ale României şi nu au pierdut deloc în calificări.

Au învins Elveţia acasă, într-un meci în care ambele echipe au vrut victoria. Elveţia a dat totul, dar nu a putut câştiga. Frică? Nu ne este frică de nimeni, ar fi un semn negativ, dar avem un mare respect pentru toţi adversarii, mai ales pentru România, cu care vom juca mâine.

Au jucători buni, Stanciu, care a jucat la Anderlecht, Drăguş, pe care-l ştim de la Liege, am văzut şi aripa din banda dreaptă, Man, cu viteză bună, au jucători buni la mijloc şi fundaşi buni. Dar toate echipele care sunt aici sunt dintr-un motiv", a declarat Tedesco, în cadrul unei conferinţe de presă.

Tedesco a continuat şi a evidenţiat şi calităţile viitoarei sale adversare din meciul de la Koln.

"Principalele motive pentru seria lor de invincibilitate sunt că pot suferi, chiar pot suferi cu adevărat ca echipă, se apără jos, nu se plâng, nu le pasă dacă o fac, nu îşi asumă multe riscuri, joacă multe mingi lungi şi sunt buni pe mingea a doua.

Au capacitatea de a câştiga a doua minge şi dacă joci aşa scazi riscul de a primi goluri.

Cred că au primit doar 5 goluri în preliminarii... sunt... pff, deloc multe. Astea sunt motivele. Şi te pot răni la fazele fixe, Stanciu are execuţii bune. Sunt mereu gata să înscrie 1-2 goluri şi este suficient, pentru că nici nu primesc multe goluri. Acestea aş spune că sunt motivele pentru seria lor fără eşec", a mai punctat tehnicianul italian.

Afla mai multe despre: euro 2024belgiaromaniadomenico tedesco 

viewscnt
Articole similare