You are here:

”A fost ofertat”. Vestea momentului despre omul din spatele fascinantei poveşti a României la EURO 2024: ”E normal”

”A fost ofertat”. Vestea momentului despre omul din spatele fascinantei poveşti a României la EURO 2024: ”E normal”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu (46 de ani) se află cu naţionala României la EURO 2024, însă viitorul său pe banca primei reprezentative este neclar.

Ce se va întâmpla cu ”arhitectul” naţionalei României după EURO 2024: ”Îl va ambiţiona şi mai mult”

Edi Iordănescu a calificat România la turneul final al Campionatului European din Germania, acolo unde a mai produs o bucurie imensă românilor, cu un debut ideal în faţa Ucrainei, scor 3-0.

Dar unul dintre subiectele de actualitate din jurul selecţionerului echipei naţionale este cel legat de viitorul său profesional, întrucât încă nu şi-a prelungit contractul cu Federaţia Română de Fotbal (FRF), astfel că este posibil să aleagă o nouă provocare în carieră.

Despre această situaţie a vorbit şi Viorel Moldovan. Fostul mare internaţional român consideră că Edi Iordănescu are mai multe oferte pe masă, chiar dinainte de a începe competiţia continentală din Germania.

”Cred că are! (n.r. oferte) E normal să nu discute despre acest subiect în timpul Campionatului European, dar cred că are de dinainte de a începe acest turneu final, cred că a fost ofertat.

Eu cred că un parcurs pozitiv al echipei naţionale la acest turneu final îl va ambiţiona şi mai mult şi cred că va vrea să continue, pentru a duce echipa naţională la un Campionat Mondial”, a declarat Moldovan, la Prima Sport.

Edi Iordănescu este selecţionerul României din luna ianuarie a anului 2022. În 25 de meciuri, a înregistrat 10 victorii, nouă remize şi şase eşecuri.

Afla mai multe despre: romaniaedi iordanescueuro 2024viorel moldovanechioa nationala 

viewscnt
Articole similare