You are here:

Pierdere importantă pentru Rapid! Neil Lennon nu se va putea baza pe fotbalist timp de două luni

Pierdere importantă pentru Rapid! Neil Lennon nu se va putea baza pe fotbalist timp de două luni

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti s-a impus cu scorul de 4-1 împotriva Gloriei Buzău, în primul meci amical disputat de giuleşteni în această vară.

Neil Lennon s-a aflat la primul său meci pe banca celor de la Rapid. Tehnicianul nord-irlandez şi-a condus noua sa echipă spre un succes clar într-un amical împotriva unei formaţii nou-promovate în Superliga, Gloria Buzău. Însă, pe lângă bucuria scorului şi oportunitatea noului antrenor de la Rapid de a-şi cunoaşte mai bine lotul, giuleştenii au primit şi o veste rea.

Veste rea pentru Rapid după victoria cu Gloria Buzău, în primul amical al verii

Răzvan Onea, un fotbalist cu peste 15 prezenţe în sezonul trecut din Superliga şi concurentul lui Christopher Braun pentru postul de fundaş dreapta, la Rapid, s-a accidentat şi va rata următoarele două luni, anunţă golazo.ro.

Fundaşul lateral în vârstă de 26 de ani a suferit o ruptură, o accidentare ce îl va ţine "pe bară" timp de aproximativ două luni de zile. Rapid va avea parte de un cantonament în Slovenia, în această vară şi va avea parte de partide amicale care îi va pune la grea încercare pe fotbaliştii lui Neil Lennon. Celje, Maribor şi Zaglebie Lubin sunt câteva nume din lista echipelor pe care Rapid le va înfrunta în partide amicale, în această vară.

Neil Lennon va primi întăriri în această vară. Cel puţin trei fotbalişti vor semna cu Rapid, în perioada de "mercato" din această vară, fotbalişti care vor evolua pe posturile expuse din punct de vedere al variantelor, pe parcursul sezonului trecut.

Afla mai multe despre: rapidrazvan oneaneil lennonsuperliga 

viewscnt
Articole similare