You are here:

Neil Lennon, mulţumit după prima sa victorie pe banca Rapidului. Tehnicianul a anunţat trei transferuri: "Sper să vedem nişte feţe noi"

Neil Lennon, mulţumit după prima sa victorie pe banca Rapidului. Tehnicianul a anunţat trei transferuri: "Sper să vedem nişte feţe noi"

Rapid

Comentarii

Rapid s-a impus cu scorul de 4-1 într-un amical disputat împotriva Gloriei Buzău, o formaţie promovată în Superliga, la capătul sezonului trecut de Liga 2.

Rapidiştii au obţinut o victorie în prima partidă amicală disputată în această vară. La prima partidă cu Neil Lennon pe bancă, Rapidiştii au reuşit să înscrie de 4 ori în poarta nou-promovatei Gloria Buzău. 4-1 a fost scorul final al partidei de pregătire, care are ca scop sudarea relaţiilor de joc, experimentarea şi evaluarea nivelului de joc al fotbaliştilor care speră să-şi găsească un loc în lotul pe care Neil Lennon se va baza în acest sezon din Superliga.

La finalul partidei, tehnicianul nord-irlandez a vorbit despre prestaţia jucătorilor săi, despre lista de transferuri pe care speră să o completeze cât şi despre poziţiile pe care rapidiştii au nevoie de întăriri.

Neil Lennon: "Sunt foarte mulţumit de meciul de astăzi"

"Sper să vedem nişte feţe noi de săptămâna viitoare. Un şesar, mijlocaş central defensiv, un fundaş central şi poate şi ceva pe flancul drept.", a declarat Neil Lennon, la capătul meciului.

Lennon a continuat şi a intrat în detaliu şi despre situaţia jucătorilor care nu au fost prezenţi la reunirea lotului, din varii motive.

"Sunt foarte mulţumit de meciul de astăzi. Singura mea supărare este Onea, cel care s-a accidentat. Rezultatul nu este important, dar este important să câştigi. Am văzut multe lucruri bune astăzi. Am avut un cantonament reuşit, ne-am antrenat bine. 

Rrahmani şi Gojkovic au primit câteva zile în plus, pentru că nu au avut vacanţă, şi vor veni mâine. Am folosit mulţi tineri, care s-au descurcat foarte bine. Avem mulţi jucători talentaţi la Academie şi avem nevoie de ei, la fel cum avem nevoie şi de jucători experimentaţi", a mai spus Lennon.

Afla mai multe despre: rapidneil lennonsuperligagloria buzauamical 

viewscnt
Articole similare