Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid i-a arătat uşa! Un fotbalist important, confuz după ce clubul a scăpat de el: "Nu am primit vreo explicaţie. Soţia a înţeles ce am făcut" | EXCLUSIV

Rapid i-a arătat uşa! Un fotbalist important, confuz după ce clubul a scăpat de el: "Nu am primit vreo explicaţie. Soţia a înţeles ce am făcut" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Noul Rapid pentru sezonul următor îl are pe banca tehnică pe Neil Lennon, iar lotul suferă modificări pentru locurile 1-3 în Superliga, trofeul Cupei României şi revenirea în Europa. Din echipă a dispărut Alexandru Albu (30 de ani), iar mijlocaşul a dezvăluit că nu i s-au oferit explicaţii pentru despărţire, deşi au existat discuţii despre prelungire.

Plecat oficial, Alexandru Albu nu a înţeles de ce a fost exclus din lot la Rapid

Rapid începe o nouă eră în Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, dar cu aceleaşi obiective pe care le-a ratat în sezonul trecut cu Cristiano Bergodi antrenor şi Daniel Niculae preşedinte. Pe lângă plecarea celor doi, din lot au mai dispărut: Alexandru Albu, Iulian Cristea, Kévin Soni, Dragoş Grigore şi Cătălin Cîrjan.

Dintre aceştia, Alexandru Albu era unul dintre cei mai longevivi jucători din lot, însă sezonul său a fost marcat de mai multe evenimente. Alex Albu a fost pus la zid după ce a ieşit în club cu Andrei Borza, după înfrângerea cu Poli Iaşi, apoi a fost exclus din lot după umilinţa din Giuleşti cu CFR Cluj, scor 1-4. 

Pentru Orange Sport, Alex Albu a recunoscut că a fost urecheat de soţie pentru escapada din club, într-un moment nepotrivit pentru Rapid. 

"Da, este normal, dar a înţeles de ce am făcut acel lucru, pentru că am avut o perioadă un pic mai grea. Nu i-a plăcut că apoi a apărut în presă că am fost la spital, nu voia să se afle, nici eu nu am spus la nimeni în echipă şi de asta chiar îmi pare rău, pentru că eu cred că dacă spuneam înainte poate eram altfel înţeles.

Eu am făcut acea greşeală pentru care pot spune că am plătit. Mi-am asumat acest lucru, am greşit, am plătit pentru ceea ce am făcut. Apoi, mai departe, nu ştiu ce s-a întâmplat. Îi respect foarte mult pe cei de la Rapid chiar nu am ce să le reproşez. Le mulţumesc pentru tot, au fost trei ani minunaţi, trei ani în care m-am simţit foarte bine. Atunci când semnezi cu Rapid, semnezi cu o forţă şi te simţi fotbalist în adevăratul sens, pentru că atunci când intri pe teren cu fanii în tribună nu mai contează nimic", a declarat Alexandru Albu pentru Orange Sport. 

Alex Albu: "Am învaţăt acea lecţie, nu o să o mai repet"

Mijlocaşul care părea că se îndreaptă spre prelungirea contractului a recunoscut că a comis greşeli, însă nu-şi reproşează prestaţia din Giuleşti cu CFR Cluj, în urma căreia a fost exclus din lot. 

De altfel, Alex nu a mai evoluat în ultimele şapte meciuri din play-off-ul Superligii, care a fost câştigat de FCSB.

"Pentru excluderea din lot nu am primit nicio explicaţie. (n.r. - că a fost găsit ţap ispăşitor) Da, am fost eu cu Djokovic. Nu, nu am primit nicio explicaţie, eu unul nu am primit, nu ştiu Djokovic... Nu am primit acea presiune, pentru că nu aveam de ce. Dacă îmi aduc aminte, am avut două ocazii de gol (n.r. - cu CFR Cluj), iar dacă marcam se făcea 4-3. 

Eu (n.r. - după excludere), dacă intram pe teren, aş fi dat totul pentru echipă, atât cât puteam. Nu sunt Messi ca să fac eu tot, dar eu cred că puteam să ajut mai mult echipa, dar asta este, aşa a fost decizia, am luat-o ca atare, m-am pregătit 100%, nu am comentat, nu am contestat, nu m-am certat cu nimeni.

S-a întâmplat, am recunoscut, am plătit amenda şi am trecut foaia, am învaţăt acea lecţie, nu o să o mai repet niciodată. Chiar dacă căştig şi mă invită cineva, nu mă mai duc (n.r. - în club), să nu se mai interpreteze. Înveţi, din greşeli înveţi", a mai spus fostul fotbalist de la Rapid, Alexandru Albu, pentru Orange Sport. 

 

 

 

Afla mai multe despre: alex albu rapidalex albu plecare rapidalex albu club iasi 

viewscnt
Articole similare