Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul carierei pentru vedeta FCSB. De la EURO 2024, direct la un fost club antrenat de Mircea Lucescu

Transferul carierei pentru vedeta FCSB. De la EURO 2024, direct la un fost club antrenat de Mircea Lucescu

Echipa națională

Comentarii

Căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru (26 de ani), prezent în Germania cu naţionala României, ar putea prinde transerul carierei în această perioadă.

Olaru ar putea prinde un transfer uluitor după cel mai bun sezon al carierei

Naţionala României a produs una dintre marile surprize de la Campionatul European din Germania, 3-0 contra Ucrainei, iar mai mulţi tricolori au ajuns pe listele marile cluburi din fotbalul european.

După ce tranzacţia lui Denis Drăguş la Trabzon este foarte aproape de finalitate, iar Dennis Man ar fi dorit de Borussia Dortmund, a venit rândul şi lui Darius Olaru să fie în atenţia celor de la Beşiktaş.

Clubul din Istanbul are nevoie urgentă de întăriri pentru sezonul viitor, după ce a încheiat stagiunea 2023-2024 doar pe locul 6 în campionatul Turciei.

Iar una dintre soluţiile găsite ar putea fi mijlocaşul celor de la FCSB, care a impresionat la echipa care a devenit campioană în Superliga României, trofeu la care a avut o contribuţie deosebit de mare.

”Darius Olaru, transfer la Beşiktaş. Cu planul de a-şi întări linia ofensivă, Beşiktaş îl trece pe Darius Olaru pe agenda sa”, au notat turcii de la publicaţia faul.com.tr.

În sezonul recent încheiat, Darius Olaru a jucat 42 de meciuri şi a livrat 15 goluri şi şase pase decisive, în toate competiţiile, pentru FCSB. La naţionala României a adunat 18 selecţii şi este cotat la şapte milioane de euro de specialiştii de la Transfermarkt.com.

Urmărim împreună naţionala din Parcul Titan, pe Insula Euro

Suporterii pot urmari în Parcul Titan, pe Insula Euro, toate meciurile turneului final Euro 2024.

Pe Insula Euro pot vedea concerte live cu trupe si solişti de top: Puya (17 iunie), Antonia (22 iunie), Ruby (26 iunie)

Afla mai multe despre: fcsbromaniadarius olaruechipa nationalaeuro 2024besiktas 

viewscnt
Articole similare