You are here:

VIDEO | FCSB, cu patru jucători în lotul României la EURO 2024. Ce sumă va primi campioana Superligii de la UEFA

VIDEO | FCSB, cu patru jucători în lotul României la EURO 2024. Ce sumă va primi campioana Superligii de la UEFA

Echipa națională

Comentarii

FCSB a câştigat titlul în Superliga României, iar acest succes i-a adus şi performanţa de a trimite patru jucători pentru naţionala României la EURO 2024.

FCSB, campioana României, are patru ”tricolori” în Germania

FCSB este campioană şi la naţională! Nu mai puţin de patru jucători ai roş-albaştrilor vor merge în Germania, la EURO 2024. Cel puţin 260.000 de euro va primi FCSB de la UEFA.

FCSB a luat cu asalt lotul României de la EURO. Edi Iordănescu a anunţat vineri seara, 7 iunie, cei 26 de jucatori aleşi pentru Campionatul European. În Germania, vor merge patru campioni din Superliga: Târnovanu, Şut, Olaru şi Florinel Coman. 

”E ceva nou şi pentru mine. E prima participare, îmi doresc clar să nu fie ultima. E ceva nou, trebuie să fim pregătiţi. Avem un plan făcut, ne vom pregăti foarte bine şi sper să arătăm ce putem acolo”, a declarat mijlocaşul naţionalei.

Antrenorul lui Darius Olaru de la FCSB, Mihai Pintilii, a fost titular pentru România la Euro 2016. Pintilii e optimist în vederea turneului final care va începe peste câteva zile. 

”Cred că grupul va face diferenţa, sunt convins. Chiar dacă nu joacă majoritatea la echipele de club, dar când vin la naţională nu mai contează nimic”, a afirmat tehnicianul. 

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaeuro 2024fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare