Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgienii, despre pronosticul lui Gică Hagi pentru România la EURO 2024: ”Are gânduri măreţe. Atenţie la excesul de încredere!”

Belgienii, despre pronosticul lui Gică Hagi pentru România la EURO 2024: ”Are gânduri măreţe. Atenţie la excesul de încredere!”

Echipa națională

Comentarii

România este în plină pregătire pentru meciul de debut contra Ucrainei la EURO 2024, dar jurnaliştii belgieni, o altă adversară din grupă, au analizat previziunea lui Gică Hagi.

Belgienii, cu ochii pe pronosticul lansat de Hagi

România se află în faţa startului unui nou Campionat European, după opt ani de pauză, iar Gică Hagi este optimist în privinţa ”tricolorilor” lui Edi Iordănescu, pe care îi ved că ar putea fi surpriza plăcută a turneului din Germania.

Afirmaţiile ”Regelui” fotbalului românesc au ajuns şi în Belgia, una dintre adversarele României la EURO 2024, acolo unde acestea au lăsat un ecou. Astfel, presa belgiană a făcut analiza pronoticului lansat de Gică Hagi.

”La 59 de ani, Hagi încă e un nume foarte popular în fotbalul românesc şi are gânduri măreţe pentru naţionala României. De la Generaţia de Aur a lui, din anii ’90, România a avut mari dificultăţi în a se face auzită pe scena internaţională. Tricolorii nu s-au mai calificat la un Mondial din 1998 şi n-au mai câştigat un meci la EURO din 2000.

Declaraţia fostului jucător de la Real şi Barca nu a trecut neobservată. Rămâne de văzut dacă se va confirma pe teren sau nu. Dar atenţie la excesul de încredere!

Încrederea pare că a renăscut printre români. Echipa se bazează în special pe vechi cunoştinţe ale noastre din Belgia, cum ar fi Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Ianis Hagi sau Denis Drăguş”, au scris jurnaliştii belgieni de la walfoot.be.

Ce a declarat Gică Hagi despre Românie la EURO 2024:

”Avem o echipă foarte talentată. Nu degeaba a ajuns şi la Campionatul European. Fără minge trebuie să alerge de două ori mai mult. Fotbal cu mingea ştim, iar dacă vom sta bine în teren putem face rezultate surprinzătoare.

Am încredere că vom trece de grupă şi vom ajunge până… ce au făcut la U21 (n.r – semifinale, la EURO 2019). Eu cam aşa cred că se va întâmpla”, afirma Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagieuro 2024romaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare