Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa naţională a ajuns la hotelul din Germania! Primirea de care au avut parte tricolorii şi ce a cerut Edi Iordănescu: "FRF a investit 60.000 de euro" | VIDEO

Echipa naţională a ajuns la hotelul din Germania! Primirea de care au avut parte tricolorii şi ce a cerut Edi Iordănescu: "FRF a investit 60.000 de euro" | VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a ajuns, luni seară, în Germania, pentru participarea la EURO 2024, care începe vineri. De la aeroport, delegaţia tricoloră s-a îndreptat spre Hotel Melchior Park, de 4 stele, din localitatea Wurzburg.

Primele imagini cu naţionala României la hotelul din Germania. Ce a cerut Edi Iordănescu: "Investiţie de 60.000 de euro"

Tricolorii care au încheiat pe primul loc grupa preliminară au luat contact cu atmosfera de la EURO 2024. În frunte cu selecţionerul Edi Iordănescu, echipa naţională a ajuns în Wurzburg, la Hotel Melchior Park, 4 stele, iar acest resort va fi folosit în exclusivitate de delegaţia României. 

Toate persoanele vor fi cazate în camere single. Hotelul are trei etaje, dispune de un centru SPA, piscină caldă, saună, bazin rece, sală de fitness, şi a fost deschis în 2017.

La hotel, delegaţia României, care înfruntă Belgia, Ucraina şi Slovacia, a fost întâmpinată de câţiva fani români şi de angajaţii locului în care va sta echipa. 

"Suntem în Wurzburg, la hotelul din patru stele, unde soseşte echipa naţională a României pentru cele cel puţin 17 zile pe care le va petrece aici în Germania, la Campionatul European. Este un stabiliment modern, este un hotel de patru stele, cu piscină interioară, piscină exterioară. 

FRF a investit suma de 60.000 de euro pentru a face anumite modificări la sala de fitness, astfel încât toate cerinţele selecţionerului Edward Iordănescu să fie satisfăcute. 

Mâine (n.r. - marţi) va avea loc primul antrenament al tricolorilor pe pământ german, la Wurzburg, o sesiune de antrenament deschisă tuturor suporterilor români. Aici este o comunitate mare de români", a transmis jurnalistul Paul Andone, din Germania. 

Program România EURO 2024. Meciuri grupa E

EURO 2024 va lua startul pe 14 iunie, iar România va juca primul meci pe 17 iunie. În funcţie de rezultatele obţinute în cele trei meciuri din grupă, cu Belgia, Ucraina şi Slovacia, România poate merge mai departe în optimile de finală.

  • 17 iunie, ora 16:00: România – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

Afla mai multe despre: romania euro 2024hotel romania euro 2024echipa nationala euro 2024 germania 

viewscnt
Articole similare