Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialul FRF, doar laude pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024: "Talentul s-a moştenit. Este foarte bun."

Oficialul FRF, doar laude pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024: "Talentul s-a moştenit. Este foarte bun."

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit despre unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei naţionale, la EURO 2024.

Ianis Hagi, jucătorul celor de la Glasgow Rangers care a petrecut majoritatea sezonului recent încheiat la Deportivo Alaves, în La Liga, va participa la EURO 2024, alături de echipa naţională a României.

Noul "decar" al echipei naţionale pentru turneul final din Germania, a fost descris drept un jucător foarte bun, al cărui antrenor de la echipa de club nu i-a permis să joace minutele pe care le-ar fi meritat, în Spania. Stoichiţă a vorbit şi despre comparaţiile dintre Ianis şi tatăl său, Gheorghe Hagi, legendarul fotbalist al naţionalei României.

Mihai Stoichiţă: "Nu mai trebuie să facem comparaţii, el demonstrează"

"Este un jucător foarte bun Ianis, din păcate tot timpul este cu această amintire a comparaţiei cu tatăl lui, să se debarazese de asta şi să îşi facă jocul lui pentru că este foarte bun, ăsta e sfatul meu pentru el. Noi nu mai trebuie să facem comparaţii, talentul s-a moştenit, el şi demonstrează, conjunctura mi se pare ciudată, că nu a jucat la o echipă care era gata, gata să se duca în diviza B şi antrenorul era consecvent să se duca prin divizia B, noroc că a scapăt.

Trebuia să joace, dacă ceilalţi nu sunt buni, îl bagi şi pe el, să vezi daca e mai bun decât ceilalţi.", a declarat Mihai Stoichiţă, la plecarea în Germania.

Afla mai multe despre: ianis hagimihai stoichitaechipa nationalaeuro 2024euroromania 

viewscnt
Articole similare