You are here:

Real Madrid a intervenit, după ce au apărut informaţii că nu va participa la Cupa Mondială a cluburilor

Real Madrid a intervenit, după ce au apărut informaţii că nu va participa la Cupa Mondială a cluburilor
Comentarii

Publicaţia italiană Il Giornale a anunţat, luni, citându-l pe antrenorul Carlo Ancelotti, că Real Madrid nu va participa la Cupa Mondială a cluburilor FIFA, care urmează să reunească 32 dintre cele mai bune echipe din lume în 2025, în Statele Unite. Însă, madrilenii au dezminţit imediat această informaţie, iar tehnicianul italian a spus că declaraţiile sale au fost interpretate greşit.

Real Madrid nu va participa la Cupa Mondială a cluburilor FIFA, anunţă Ancelotti. Gruparea spaniolă infirmă

"Un singur meci al lui Real Madrid valorează 20 de milioane de euro, iar FIFA vrea să ne dea această sumă pentru întreaga Cupă. Nici vorbă. Ca şi noi, alte cluburi vor refuza invitaţia", a explicat antrenorul italian, conform Il Giornale.

Însă, madrilenii au dat publicităţii un comunicat în care infirmă acest lucru. „Real Madrid C.F. doreşte să vă informeze că în niciun moment nu a fost pusă sub semnul întrebării participarea sa la noua Cupă Mondială a Cluburilor care va fi organizată de FIFA în sezonul 2024/2025”, a precizat clubul prezidat de Florentino Perez. „În consecinţă, clubul nostru va participa, aşa cum a fost planificat, la această competiţie oficială, pe care o abordăm cu mândrie şi cu cel mai mare entuziasm pentru a face din nou milioanele noastre de fani din întreaga lume să viseze la un nou titlu.”

Chiar şi Ancelotti a dezminţit afirmaţiile din Il Giornale. „În interviul acordat pentru Il Giornale, comentariile mele despre Cupa Mondială a Cluburilor FIFA au fost interpretate greşit”, a declarat Ancelotti la X. „Nimic nu ar putea fi mai departe de interesul meu decât să resping posibilitatea de a participa la un turneu pe care îl văd ca pe o mare oportunitate de a continua să lupt pentru titluri importante cu Real Madrid”.

Această competiţie, organizată de FIFA, este programată să se desfăşoare între 15 iunie şi 13 iulie 2025, după încheierea campionatelor naţionale. Ea va avea loc în Statele Unite între 32 de cluburi din cele şase confederaţii internaţionale. Sunt aşteptate să participe 12 echipe europene.

Afla mai multe despre: carlo ancelotticarlo ancelotti real madridreal madrid cupa mondială a cluburilor 

viewscnt
Articole similare