You are here:

MM Stoica a urmărit prestaţiile unor internaţionali de la FCSB şi a dat verdictul: "Foarte bine s-a prezentat" | EXCLUSIV

MM Stoica a urmărit prestaţiile unor internaţionali de la FCSB şi a dat verdictul: "Foarte bine s-a prezentat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica, oficial al celor de la FCSB, a urmărit meciurile disputate de unii dintre fotbaliştii străini ai campioanei României, convocaţi la loturile naţionale ale ţărilor pe care le reprezintă.

Cu ocazia pauzei dedicate meciurilor internaţionale, cât şi a turneelor finale care se vor desfăşura în această fară, jucători importanţi de la FCSB precum Florinel Coman, Darius Olaru, Adrian Şut, Ştefan Târnovanu, Siyabonga Ngezana şi David Kiki s-au deplasat către loturile naţionale pentru a-şi reprezenta ţara în meciurile pe care le vor disputa pe parcursul lunilor iunie - iulie. România este prezentă la EURO 2024, acolo unde va avea parte de minim trei partide, cele din faza grupelor, împotriva Ucrainei, Belgiei şi a Slovaciei.

Doi dintre jucătorii proveniţi de pe continentul african, Siyabonga Ngezana (Africa de Sud) şi David Kiki (Benin) au fost convocaţi pentru partidele pe care cele două ţări le dispută în luna iunie, partide ce ţin de preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2026. Ngezana şi Kiki au fost titulari în primele partide disputate. Africa de Sud a remizat cu scorul de 1-1 împotriva Nigeriei, în timp ce Benin a obţinut o victorie împotriva selecţionatei din Rwanda. 

MM Stoica: "L-am văzut pe Ngezana, a jucat foarte bine"

"L-am văzut pe Ngezana, a fost un meci excelent, foarte bun nivel, foarte bun nivel, foarte multe ocazii şi unii şi alţii. Au stat destul de jos, au jucat defensiv, era şi normal să facă asta sud-africanii. Nigerienii au avut ocazii mari dar şi ăştia pe contraatac au avut să facă 2-0, au avut să facă la 1-1, 2-1.

Însă, pe final au fost nişte ocazii, Lookman şi Chukwueze. Chukwueze a dat bară de la şase metri, mingea a căzut aproape de linia porţii şi a respins-o Ngezana. Foarte bine a jucat, stopper dreapta, foarte bine a jucat, a avut câteva intervenţii providenţiale, trei intervenţii foarte bune. A părut de acolo, nu s-a văzut absolut deloc nicio ezitare în jocul lui, foarte bine s-a prezentat.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Center.

MM Stoica a urmărit întreaga partidă dintre Africa de Sud şi Nigeria, cât şi rezumatul partidei dintre Benin şi Rwanda. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului este impresionat de prestaţia fundaşului central adus de FCSB de la Kaiser Chiefs, în anul 2023, pentru suma de 600.000 de euro. Mihai Stoica a urmărit cu mult interes şi rezumatul partidei selecţionatei din Benin, datorită titularizării lui David Kiki.

"Am văzut şi rezumate, n-am avut răbdare să văd tot meciul la Benin cu Rwanda, să-l văd pe Kiki, a jucat fundaş stânga. E Kiki, te uiţi, nu ştii cum vezi, se mai întâmplă să vezi câte un fotbalist, mai ales din ţări din astea de unde poţi să aduci, că dacă te uiţi la Ghana - Nigeria, te uiţi degeaba, că toţi sunt la echipe prea mari.", a mai spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mm stoicasiyabonga ngezanadavid kikifcsbafrica de sudbenin 

viewscnt
Articole similare