Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | O nouă plecare de la Dinamo. Mijlocaşul adus să joace titular, OUT după un sezon petrecut alături de "câini"

OFICIAL | O nouă plecare de la Dinamo. Mijlocaşul adus să joace titular, OUT după un sezon petrecut alături de "câini"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti şi mijlocaşul croat Christian Ilic au convenit, luni, încheierea raporturilor contractuale.

Transferat în vara anului trecut, Christian Ilić a jucat 25 de meciuri pentru Dinamo, în campionat şi în Cupa României, în care a reuşit să ofere şase pase decisive.

Mesajul celor de la Dinamo după despărţirea de Christian Ilic

"Succes în carieră, Christian Ilić! Dinamo 1948 Bucureşti şi mijlocaşul croat Christian Ilić au convenit astăzi încheierea raporturilor contractuale. Transferat în vara anului trecut, Christian Ilić a jucat 25 de meciuri pentru Dinamo, în campionat şi în Cupa României, reuşind 6 pase decisive.

Îi mulţumim lui Christian Ilić, în numele tuturor dinamoviştilor, pentru ataşamentul demonstrat faţă de culorile clubului într-un moment complicat în viaţa echipei noastre!", au transmis cei de la Dinamo, pe reţelele de socializare.

Dinamoviştii au mai anunţat, de asemenea, faptul că Quentin Bena şi Răzvan Began nu intră în planurile tactice ale antrenorului echipei, Zeljko Kopic, pentru noul sezon competiţional. Dinamoviştii s-au mai despărţit în această perioadă şi de fotbalişti precum Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Neluţ Roşu, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore şi Edgar Ie.

Jucătorii lui Dinamo au efectuat, luni dimineaţă testele medicale programate la Clinica "Chiajna Medical", în vederea reluării pregătirilor pentru noul sezon al Superligii.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestichristian ilicsuperligadinamo 

viewscnt
Articole similare