You are here:

OFICIAL | Val de plecări la CFR Cluj! Dan Petrescu s-a săturat şi se desparte de trei fotbalişti, doi cu meciuri în Serie A

OFICIAL | Val de plecări la CFR Cluj! Dan Petrescu s-a săturat şi se desparte de trei fotbalişti, doi cu meciuri în Serie A

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a despărţit de trei fotbalişti, toţi trei aduşi pe parcursul acestui sezon.

Petar Mamic, Omar El Kaddouri şi Filippo Falco s-au despărţit de formaţia ardeleană. Cei trei fotbalişti nu au intrat în planurile antrenorului principal, Dan Petrescu şi vor fi nevoiţi să-şi găsească echipe, în această vară.

Petar Mamic, Omar El Kaddouri şi Filippo Falco, OUT de la CFR Cluj

Filippo Falco s-a alăturat "feroviarilor" în luna februarie a acestui an, însă nu a apucat să debuteze pentru formaţia din Cluj-Napoca. Peter Mamic a reuşit să prindă meciuri în tricoul "alb-vişiniu". Croatul a jucat în patru partide, cu un total de 278 de minute bifate.

Omar El Kaddouri a fost jucătorul adus cu cele mai mari aşteptări, la CFR Cluj. Fostul jucător de la PAOK şi antrenat de Răzvan Lucescu timp de câteva sezoane la formaţia din Salonic, nu a impresionat. Accidentările l-au ţinut departe de teren, însă, dintre cei trei fotbalişti plecaţi de la CFR, marocanul a prins cele mai multe partide. Fotbalistul cu dublă cetăţenie, belgiano-marocană, a reuşit să şi înscrie pentru "feroviari", într-o partidă cu FC U Craiova 1948.

Dan Petrescu este pregătit să-şi înceapă perioada de achiziţii cu dreptul. Cu sprijinul patronului Neluţu Varga, "Bursucul" vrea să atace grupele UEFA Conference League, cât şi să reprezinte un pericol pentru campioana României, FCSB, în viitorul sezon. CFR Cluj s-a clasat pe locul doi în sezonul recent încheiat, însă titlul din Superliga a fost rezolvat de FCSB cu puţin timp înainte lui Dan Petrescu pe banca formaţiei la care a scris istorie, prin cele cinci titluri consecutive cucerite, între 2018 şi 2022.

Afla mai multe despre: cfr clujfilippo falcopetar mamicomar el kaddouridan petrescu 

viewscnt
Articole similare