Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu taie în carne vie! După El Kaddouri, un alt jucător este OUT din lotul lui CFR Cluj

Dan Petrescu taie în carne vie! După El Kaddouri, un alt jucător este OUT din lotul lui CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu este pe cale să devină din nou antrenorul celor de la CFR Cluj, iar cu venirea şi instalarea "Bursucului" vor veni şi o serie de modificări în cadrul lotului formaţiei din Ardeal.

"Bursucul" vrea să atace titlul în Superliga, alături de formaţia pe care a ghidat-o spre glorie în mai multe rânduri, pe parcursul carierei sale ca antrenor. După o experienţă nefericită în Coreea de Sud, Petrescu vrea să-şi salveze reputaţia cu o nouă perioadă de glorie la CFR Cluj.

Dan Petrescu a lăsat-o pe Jeonbuk pe ultimul loc în Coreea de Sud, după cinci etape, în condiţiile în care conducerea echipei i-a impus un obiectiv mult mai dificil, clasarea printre primele formaţii ale campionatului. Astfel, după despărţirea de Jeonbuk, Petrescu s-a întors în ţară şi a început negocierile cu Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj.

După El Kaddouri, un alt jucător a ajuns pe lista neagră a lui Dan Petrescu

Primul nume de pe lista neagră a lui Dan Petrescu la CFR Cluj este Omar El Kaddouri, jucător adus în perioada Andrea Mandorlini, tehnicianul italian care a fost demis la scurt timp după transferul fostului jucător de la Empoli.

Un alt nume recent dezvăluit de pe lista jucătorilor care o vor părăsi pe CFR Cluj, odată cu instalarea lui Dan Petrescu, este Petar Mamic, anunţă Spotmedia. Fundaşul croat în vârstă de 28 de ani este un jucător cu şanse infime de a rămâne la CFR Cluj, în noua eră Dan Petrescu. "Bursucul" are un obiectiv clar impus de patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga. Câştigarea titlului şi calificarea în grupele UEFA Conference League, în sezonul viitor.

În actualul sezon, echipa este condusă de Ovidiu Hoban şi Francisc Dican, şi speră să încheie sezonul pe poziţia secundă, loc care îi va garanta prezenţa în preliminariile UEFA Conference League, în această vară.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuomar el kaddouripetar mamicsuperliganelu varga 

viewscnt
Articole similare