Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie, în Coreea de Sud! Cine a forţat despărţirea dintre Dan Petrescu şi Jeonbuk: "Pentru binele echipei"

Răsturnare de situaţie, în Coreea de Sud! Cine a forţat despărţirea dintre Dan Petrescu şi Jeonbuk: "Pentru binele echipei"

Stranieri

Comentarii

Clubul Jeonbuk a anunţat, sâmbătă, despărţirea oficială de antrenorul Dan Petrescu.

"A fost o perioadă minunată să lucrez cu cei mai buni jucători şi fani la cea mai bună echipă din Asia. Voi păstra în suflet experienţa, timpul şi dragostea pentru echipă şi voi continua să o susţin pe Jeonbuk Hyundai când mă voi întoarce în ţara mea natală. Vă mulţumesc din nou”, a declarat Dan Petrescu, potrivit paginii de Facebook a echipei sud-coreene.

Dan Petrescu a părăsit-o pe Jeonbuk, formaţia de pe ultimul loc din clasamentul din Coreea de Sud, după cinci etape disputate. Formaţia care este fără victorie în actuala ediţie a campionatului din Coreea de Sud a decis să întrerupă colaborarea cu tehnicianul român, Dan Petrescu.

Deşi primele informaţii arată că despărţirea s-a produs din cauza unei demiteri a "Bursucului", jurnaliştii din Coreea de Sud indică faptul că ar fi vorba de o decizie a antrenorului român.

Anunţul presei din Coreea de Sud

"Antrenorul şi-a exprimat dorinţa de a pleca de pe banca tehnică. Dan Petrescu s-a simţit responsabil pentru jocul slab al echipei şi a spus că vrea să plece din funcţia de antrenor pentru binele echipei. Clubul a decis să îi respecte dorinţa antrenorului", au scris jurnaliştii de la chosun.com.

Dan Petrescu a petrecut 10 luni pe banca celor de la Jeonbuk, românul a fost instalat pe bancă în luna iunie a anului trecut, în plin sezon competiţional, în Coreea de Sud.

Jeonbuk a încheiat sezonul trecut pe poziţia a patra, un rezultat satisfăcător pentru conducerea clubului, în contextul în care Petrescu a preluat echipa în mijlocul sezonului. O eliminare din Liga Campionilor Asiei, în faza sferturilor, a anunţat începutul sfârşitului pentru Dan Petrescu, pe banca lui Jeonbuk.

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukcoreea de sud 

viewscnt
Articole similare