Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remiză albă în duelul echipelor cu "interzis" la promovare, din Liga 2! Toate rezultatele etapei din play-out-ul ligii secunde

Remiză albă în duelul echipelor cu "interzis" la promovare, din Liga 2! Toate rezultatele etapei din play-out-ul ligii secunde

Liga 2

Comentarii

CSC 1599 Şelimbăr şi Corvinul Hunedoara au remizat cu scorul de 0-0 în al doilea meci al etapei a 2-a din play-off-ul Ligii a 2-a.

Cele două formaţii din play-off care nu au drept de promovare în Superliga au remizat cu 0-0, la meciul de pe terenul celor de la CSC Şelimbăr.

Gazdele rămân pe locul doi în clasament, loc direct promovabil în primul eşalon, în timp ce Corvinul ocupă ultimul loc de podium şi primul loc de baraj. Celălalte patru echipe din play-off-ul ligii secunde îşi joacă şansa la promovarea în prima divizie.

Unirea Slobozia primeşte vizita celor de la Csikszereda, duminică, de la ora 12, în timp ce Gloria Buzău şi CS Mioveni au remizat cu scorul de 1-1, în prima partidă a etapei.

Corvinul Hunedoara a reuşit calificarea în semifinalele Cupei României, după victoria surprinzătoare în faţa celor de la CFR Cluj, din faza sferturilor. Corvinul s-a impus cu scorul de 4-0 împotriva fostei campioane a României şi va disputa meciul din semifinală împotriva celor de la FC Voluntari, echipă fără licenţă pentru cupele europene, în sezonul viitor.

În cazul în care trece de FC Voluntari, Corvinul Hunedoara va întâlni câştigătoarea meciului dintre U Cluj şi Oţelul Galaţi, în finala Cupei României.

Rezultatele din play-out-ul din Liga 2: 

  • Chindia Târgovişte 0-1 Concordia Chiajna
  • CSC Dumbrăviţa 1-0 CSM Reşiţa
  • CSM Slatina 1-1 Tunari
  • FC Argeş 4-1 Ceahlăul Piatra Neamţ
  • Metaloglobus 0-0 Alexandria
  • Progresul Spartac 1-3 ACS Viitorul Târgu Jiu

Programul finalului de etapă în Liga 2:

  • Unirea Slobozia - Csikszereda Miercurea Ciuc, duminică, 7 aprilie, de la ora 12:00

Afla mai multe despre: selimbarcorvinul hunedoaraliga 2play-offplay-outpromovare 

viewscnt
Articole similare