Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, show total înainte de meciul cu Universitatea Craiova. A "înţepat" şi FRF: "Îl sun şi îi spun echipa. Se supără Burleanu"

Gigi Becali, show total înainte de meciul cu Universitatea Craiova. A "înţepat" şi FRF: "Îl sun şi îi spun echipa. Se supără Burleanu"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a glumit pe seama situaţiei petrecute cu câteva luni în urmă, legată de publicarea "primului 11" folosit la partida cu FC U Craiova 1948, din Cupa României, cu câteva zile înainte de partidă.

Latifundiarul din Pipera a dat anunţul momentului înainte de partida echipei sale împotriva Universităţii Craiova. Patronul celor de la FCSB s-a amuzat pe seama situaţiei petrecute cu câteva luni în urmă, când acesta i-a transmis patronului celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, echipa cu care are de gând să înceapă la meciul direct dintre cele două echipe, din Cupa României.

La capătul partidei din faza grupelor, FCSB a fost învinsă şi eliminată din Cupă, iar FC U Craiova 1948 a trecut în fazele eliminatorii.

Becali a făcut referire la acea situaţie şi are de gând să repete istoria, la meciul cu Universitatea Craiova, într-o manieră prin care comisiile care s-au sesizat după întâmplarea iniţială, nu s-ar sesiza, în acest context.

Gigi Becali: "Noi reprezentăm fotbalul, nu ei!"

"Voi anunţa înainte cu două zile, îi voi suna eu şi eu şi îi voi spune echipa lui, ca să nu fie discriminare, să nu fie disconsiderare a competiţiei, atunci o să vorbim cu antrenorul, o să-i dăm prin internet, ca să nu fie nici cumva că... 'de ce ai luat legătura cu echipa adversă'.

N-ai voie, este disconsiderarea competiţiei. Ce să fac, o să fac în secret, că este disconsiderarea competiţiei, se supără Burleanu şi comisiile. Era pe vremuri Mircea Sandu, vorbeai cu el, îl sunai, toţi să fim prieteni, să vorbim, să comunicăm. Noi reprezentăm fotbalul, nu ei, ei spun că ei sunt stăpâni, că noi facem ce vrem şi vă obligăm pe voi!", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

FCSB primeşte vizita celor de la Universitatea Craiova în ultimul meci al etapei a 3-a din play-off-ul Superligii României, duminică, de la ora 20:30, în direct, pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimihai rotaruuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare