Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avantajul pe care FCSB îl are în faţa Universităţii Craiova, la meciul care poate decide campioana: "Cea mai periculoasă echipă" | EXCLUSIV

Avantajul pe care FCSB îl are în faţa Universităţii Craiova, la meciul care poate decide campioana: "Cea mai periculoasă echipă" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a numit avantajul pe care FCSB îl are asupra adversarei din etapa a 3-a a play-off-ului din Superliga, Universitatea Craiova.

Formaţia din Bănie este neînvinsă de nouă partide în Superliga, sub comanda lui Ivaylo Petev. Oltenii vor să-şi extindă seria de invincibilitate cu o victorie împotriva liderului din Superliga, FCSB. O victorie ar apropia-o pe Craiova la doar patru puncte de formaţia bucureşteană.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, Mihai Stoica, a numit un avantaj pe care echipa sa îl are asupra adversarei de duminică seară, prospeţimea jucătorilor. MM Stoica a vorbit despre partida disputată de Universitatea Craiova în sferturile Cupei României, împotriva Oţelului Galaţi, partidă câştigată de gălăţeni, cu scorul de 1-0, după prelungiri.

MM Stoica: "S-au jucat 120 de minute, aş fi vrut să meargă mai departe"

"S-au jucat 120 de minute, aş fi vrut să meargă mai departe, este cea mai periculoasă echipă pentru noi dacă ne uităm strict la clasament şi aş fi vrut să mai aibă meciuri, sunt gălăţean totuşi, n-aveam cum să nu mă bucur că se califică Oţelul Galaţi.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Oficialul celor de la FCSB a vorbit şi despre absenţa lui Alex Mitriţă, cel mai eficient fotbalist al Craiovei, în actualul sezon şi a comparat-o cu absenţa lui Denis Alibec, la meciul care a decis campioana sezonului trecut, Farul Constanţa - FCSB, 3-2.

"Toată lumea vorbeşte de Mitriţă, dar eu atât le-am adus aminte apropiaţilor, celor de la mine din staff. Anul trecut, la Craiova, Alibec a luat roşu înainte de meciul cu noi şi toată lumea s-a bucurat, că prindem Farul fără Alibec.

Farul fără Alibec de la 2-0 pentru noi a bătut 3-2 şi ne-a anulat orice şansă la titlu. Aşa că nu e ceva... că nu joacă Mitriţă, poate să joace Mitriţă, poate să nu joace Mitriţă, noi trebuie să nu cumva să avem o problemă de natură mentală.", a mai spus Mihai Stoica.

Întrebat dacă titlul este câştigat în cazul unui rezultat pozitiv în faţa Universităţii Craiova, principala contracandidată la titlu a celor de la FCSB, MM Stoica a răspuns rezervat şi nu se poate gândi la un scenariu în care FCSB nu va termina sezonul drept campioana României, în cazul în care formaţia "roş-albastră" se va impune în meciul din această etapă.

"Matematic nu, dar nu văd cum l-am mai putea pierde, dar asta în eventualitatea unei victorii. Având în vedere cum se prezintă acum situaţia în clasament, n-ar fi rău nici un rezultat de egalitate, dar în condiţiile date, cu Craiova 120 de minute, împotriva unei echipe care a alergat-o, joi, iar noi, o săptămână pentru a pregăti meciul ăsta... ar trebui să câştigăm.", a încheiat Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovasuperligamm stoica 

viewscnt
Articole similare