Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bernd Storck, nemulţumit de arbitraj după egalul dezamăgitor cu Farul: "Ar trebui să avem investiţii în sistemul VAR"

Bernd Storck, nemulţumit de arbitraj după egalul dezamăgitor cu Farul: "Ar trebui să avem investiţii în sistemul VAR"
Comentarii

Bernd Storck, antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe a vorbit despre arbitrajul partidei dintre Sepsi şi Farul, încheiată cu scorul de 1-1. Tehnicianul german a vorbit şi despre prestaţia bună a jucătorilor săi.

Tehnicianul german instalat pe banca lui Sepsi Sf. Gheroghe după plecarea lui Liviu Ciobotariu a vorbit despre egalul dintre formaţia sa şi Farul, prima partidă a etapei a 3-a din play-off-ul Superligii. Bernd Storck este mulţumit de jocul bun arătat de echipa sa, în ambele reprize şi crede că formaţia sa trebuia să ia toate cele trei puncte puse în joc.

Antrenorul covăsnenilor a comentat şi asupra arbitrajului. Jucătorii lui Sepsi au avut parte de două goluri anulate, câte unul pentru fiecare repriză. 

Bernd Storck: "Vreau să îmi felicit echipa"

"Pentru început, vreau să îmi felicit echipa, au avut o primă repriză fantastică, cred că a fost cea mai bună repriză de când am venit aici, cred că primul gol marcat de noi trebuia acordat, am văzut o singura reluare şi cred că este gol.

A fost o centrare foarte bună, cred că nu este fault, Darius a băgat mingea în poarta, iar abia apoi adversarul a căzut, iar la golul de 2-1 pe care l-am marcat, eu vreau să spun că ar trebui să avem investiţii în sistemul VAR. Atunci când poţi vedea reluări dintr-o singură parte, e foarte dificil să vezi ce s-a întâmplat din celălalt unghi. Din poziţia respectivă nu iţi poţi da seama dacă e gol sau nu.

În general, cred că am jucat foarte bine, într-adevăr, şi ei au avut ocazii din greşelile noastre, dar per total, un joc foarte bun.

Ştefan a jucat foarte bine până la acea fază, dar în momentul ăla cred că s-a gândit prea mult să trimită mingea pe cealaltă parte, pe partea lui Denis, a avut o mică problemă dar a jucat bine până în acel moment.

Când marchezi de două ori, în total de trei ori, normal că e frustrant. Jucătorii au dat totul pe teren, eu am dat totul să căştig acest meci, am dat totul, dar trebuie să dam totul şi în faţa Rapidului.

Ee dificil, când nu câştigi meciuri ca acesta... când vezi diferenţa de puncte în faţa noastră. Dacă vom juca aşa, totul e posibil, trebuie să credem în noi, echipa este încrezătoare şi am jucat un fotbal foarte bun în faţa suporterilor noştri şi trebuie să continuam în acest fel.

Trebuie să ne gândim la sfârşitul sezonului, la situaţia de atunci, dar în general, sunt satisfăcut de jucătorii pe care îi am în momentul de faţă.", a declarat Bernd Storck, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: bernd storcksepsi sf gheorghesepsi oskfarul 

viewscnt
Articole similare