Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără precedent din partea lui Dioszegi, după Sepsi - Farul: "Să fie suspendat 10 luni. Pe domnul Hagi aproape că-l mângăiau"

Fără precedent din partea lui Dioszegi, după Sepsi - Farul: "Să fie suspendat 10 luni. Pe domnul Hagi aproape că-l mângăiau"
Comentarii

Acţionarul de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a avut o reacţie nervoasă, după ce s-a considerat nedreptăţit de arbitraj, în special de deciziile luate din camera VAR, în remiza cu Farul.

Laszlo Dioszegi şi-a ieşit din minţi după ce a văzut Sepsi - Farul: "Eram pe locul patru acum. Îi plătim degeaba"

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Farul, în etapa a treia a play-off-ului Superligii. Gazdele au avut două goluri anulate, în minutele 40 şi 58, însă prima reuşită anulată l-a înfuriat pe Laszlo Dioszegi, care s-a îndreptat împotriva arbitrilor din camera VAR, Cătălin Popa şi Iulian Călin.

Concret, brigada a considerat că Darius Oroian a faultat în atac, chiar în momentul în care Cristi Ganea încerca să respingă mingea din doar câţiva metri. Mingea a intrat în poartă, însă reuşita a fost anulată. 

La scurt timp după cele 90 de minute de la Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi a avut o ieşire nefirească la adresa arbitrajului şi a spus că s-au înmulţit coincidenţele împotriva echipei sale, în ultimele etape din Superliga. 

"Noi ne vedem de treaba noastră, încercăm să jucăm fotbal, dar uneori nu ne lasă, ăsta e adevărul. Arbitrul VAR să fie suspendat 10 luni. Hai să spunem că sunt greşeli, dar ce s-a întâmplat la VAR... Nu ştiu arbitrii din VAR de ce sunt plătiţi. Au fost atâtea greşeli că mai bine să fie greşeli, că îi plătim degeaba. După ultimele meciuri... Am greşit când am spus că se schimbă în bine lucrurile cu VAR, dar m-am înşelat, la ce am văzut în ultimele meciuri.

Totul e o coincidenţă? Niciodată nu am avut asemenea ieşire, dar după meciul ăsta... Domnul Hagi a intrat pe teren în primele minute, iar al patrulea arbitru aproape că l-a mângăiat pe domnul Hagi, dar când a intrat omul nostru imediat i-a dat galben, se face o diferenţiere. 

Eu nu am acuzat pe nimeni, de ce să fiu chemat la comisii? Spun realitatea, nu înţeleg de ce e VAR-ul, cei care sunt la VAR trebuiau să-l cheme şi să-l întrebe cum de acel gol nu e valabil. Nu spun că e o conspiraţie, ci că e o coincidenţă. La primul gol, că la al doilea nu spun nimic. Primul gol a fost valabil. Meciul a fost bun, trist, cred cu inima împăcată pot spune că am jucat jucat, iar Farul e o echipă bună şi am meritat victoria. Jucătorii au făcut tot ce a depins de ei şi au făcut. Să nu fi avut deloc greşeli, eram pe locul patru sigur acum", a spus patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, pentru Prima Sport. 

Pe teren, brigada de arbitraj a fost formată din: Andrei Chivulete, Sebastian Gheorghe şi Andrei Constantinescu. 

După meciul din runda a treia a play-off-ului, Farul a acumulat 26 de puncte şi este pe locul al cincilea, în timp ce Sepsi este ultima din play-off, cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: sepsi farullazlo dioszegilaszlo dioszegi var 

viewscnt
Articole similare