Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone a explicat motivul pentru care l-a înlocuit pe David Gabriel în minutul 30: "Mi-a fost teamă, a fost pentru binele echipei"

Bogdan Andone a explicat motivul pentru care l-a înlocuit pe David Gabriel în minutul 30: "Mi-a fost teamă, a fost pentru binele echipei"

FC Botoșani

Comentarii

Bogdan Andone a vorbit despre înfrângerea echipei sale, FC Botoşani, pe terenul celor de la UTA Arad, cu scorul de 1-0, meci al etapei a 3-a din play-out-ul Superligii României.

Bogdan Andone a explicat motivul pentru care echipa sa a fost dominată în prima repriză a partidei cu UTA Arad, cât şi despre revenirea echipei sale în joc, în partea secundă. Tehnicianul a vorbit şi despre importanţa revenirii lui Sebastian Mailat, un jucător crucial al botoşănenilor, în sezonul trecut.

"Din păcate plecăm fară puncte, dar vreau să îmi felicit jucătorii, mai ales pentru repriza a 2-a, ne-am creat 4-5 ocazii, 2 monumentale, ne-a lipsit concentrarea în prima repriză, la faze fixe, unde am şi primit gol.

Suntem pe drumuri de 2-3 zile, ne-am simţit obosiţi, le-am zis la pauză să aibă încredere pentru că putem întoarce rezultatul. Atmosfera a fost mai răcoroasă în repriza a 2-a, am presat în multe momente ale reprizei, am ratat acele ocazii incredibile.

Mă bucur pentru Mailat, care a revenit după accidentare, este un jucător important penbru club, restul jucătorilor s-au ridicat chiar peste nivelul primei reprize, ne-au lipsit Celea, Kaprof, Miron. Chiar dacă în prima repriza ne-a lipsit nivelul de joc, îi pot înţelege.", a declarat Bogdan Andone, la finalul meciului.

Motivul din spatele schimbării lui David Gabriel, în minutul 30

Andone a vorbit şi despre motivul din spatele schimbării tânărului său mijlocaş, David Gabriel, din minutul 30.

"Este un jucător foarte agresiv, a luat acel cartonaş galben cu un atac întârziat şi necontrolat, mi-a fost teama şi în cele 4-5 minute până la înlocuire, este un jucător tânăr, i-am explicat motivul pentru care a fost înlocuit şi trebuie să înveţe din greşeli, a fost pentru binele echipei.

Am pierdut un joc, doar o bătălie, mai sunt meciuri de jucat, trebuie să ne fructificam jocurile de acasă, iar din cele din deplasare, trei ramase, să scoatem puncte.", a mai spus Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: fc botosanibogdan andonegabriel daviduta arad 

viewscnt
Articole similare