Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ce mai speră Bergodi după ce a obţinut zero puncte în primele două etape din play-off: ”FCSB este departe. Mi s-ar părea arogant”

La ce mai speră Bergodi după ce a obţinut zero puncte în primele două etape din play-off: ”FCSB este departe. Mi s-ar părea arogant”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Cristiano Bergodi (59 de ani), a prefaţat duelul cu CFR Cluj de pe teren propriu.

Rapid va juca în compania celor de la CFR Cluj, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a treia din play-off-ul Superligii României.

În conferinţa de presă dinaintea meciului din Giuleşti, Cristiano Bergodi l-a însoţit pe Cristi Săpunaru şi a vorbit despre partida cu marea rivală ”feroviară”.

Pentru ce mai trage Rapid în acest sezon: ”Calm, că am fi murit deja ca echipă”

De asemenea, antrenorul Rapidului a făcut precizări şi legate de situaţia echipei sale în clasament. Giuleştenii încă nu au câştigat în play-off.

”(n.r. a scăzut presiunea la Rapid, având în vedere că se află la 10 puncte distanţă de FCSB?) Nu ştiu dacă a scăzut presiunea, presiunea există întotdeauna. La Rapid trebuie să câştigi mereu. Noi ne gândim să intrăm pe podium, iar după vom vedea.

Acum, nu putem să vorbim, cu tot respectul, despre FCSB, când este aşa departe, la 10 puncte. Mi s-ar părea aşa arogant.

Mai sunt 24 de puncte la dispoziţie pentru a încerca ceva. Primul meci e acum cu CFR, care este foarte important, după sunt alte meciuri directe.

Calm, nu trebuie să ne grăbim cu declaraţiile, că am fi murit deja ca echipă. Calm, că în fotbal se poate întâmpla orice”, a declarat Bergodi, înainte de meci.

Rapid a coborât pe locul 4 în play-off, cu 28 de puncte acumulate. Giuleştenii au două eşecuri din două în această fază a campionatului. Liderul FCSB are 38 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare