Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât timp mai rămâne Săpunaru la Rapid. Ce a anunţat în ziua în care a împlinit 40 de ani

Cât timp mai rămâne Săpunaru la Rapid. Ce a anunţat în ziua în care a împlinit 40 de ani

Rapid

Comentarii

Căpitanul celor de la Rapid, Cristi Săpunaru (40 de ani), a vorbit înaintea partidei cu CFR Cluj chiar de ziua sa de naştere. Veteranul din apărarea giuleştenilor a schimbat prefixul.

Rapid va juca în compania celor de la CFR Cluj, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a treia din play-off-ul Superligii României.

În conferinţa de presă dinaintea meciului din Giuleşti, Cristi Săpunaru a precizat care este obiectivul Rapidului pentru acest duel, dar şi pentru finalul de campionat.

Ce cadou i-a făcut Rapid lui Săpunaru în ziua în care a împlinit 40 de ani

De asemenea, vineri, 5 aprilie, Săpunaru a împlinit vârsta de 40 de ani şi a primit o mulţime de mesade de felicitare din partea colegilor actuali sau foşti, dar şi din partea mai multor oameni din fotbal din cariera sa.

De ziua lui de naştere, căpitanul giuleştenilor a anunţat că îşi va prelungi pentru încă un an contractul cu Rapid.

A împlinit 40 de ani şi nu se lasă

”Un meci greu contra CFR-ului, ambele echipe am trecut prin momente grele, dar sperăm să câştigăm şi să ne bucurăm fanii. În ultimele două meciuri mai mult i-am supărat decât i-am făcut fericiţi.

Nu ştiu dacă ne mai luptăm la campionat având în vedere diferenţa de puncte. Vom lupta să câştigăm fiecare meci, atunci cu siguranţă vom lupta şi pentru campionat.

(n.r. cum e la 40 de ani) Încerc să-mi fac treaba cât de bine pot, încerc să mă menţin. Iubesc fotbalul şi cred că asta mă menţine. Asta am făcut de mic, să fiu fotbalist, nu ştiu să fac altceva. E ce m-a definit pe mine până acum în viaţă. 

(n.r. când va apărea pe site-ul Rapidului prelungirea de contract pentru încă un an) Cât de curând. Dar ştiu că va veni momentul când voi atârna ghetele în cui şi o voi lua pe alte căi. Mai sunt vreo cinci-şase ani (n.r. râde). Mă apropii şi eu de o perioadă care trebuie să vină pentru orice fotbalist. Nu putem să jucăm la infinit.

Au fost foarte multe mesaje şi ţin să le mulţumesc tuturor. Asta înseamnă omenia, să mai saluţi prietenii, să le urezi la mulţi ani, să fie sănătoşi. Dacă eram atacant, jucam la Real Madrid. Dar aşa m-a dus soarta, să încep ca atacant şi să termin ca fundaş”, a declarat Săpunaru, înainte de meci.

Cristi Săpunaru a revenit la Rapid în vara anului 2021, fiind adus de la turcii ed la Kayserispor. A adunat 193 de meciuri în total în tricoul giuleştean, reuşin 16 goluri şi patru assist-uri.

Afla mai multe despre: rapidcristi sapunarusuperliga 

viewscnt
Articole similare