Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Craiova a fost speriată. E un harakiri din partea noastră”. Cum explică Bergodi eşecul Rapidului şi reacţia lui Papeau: ”De aia l-am scos”

”Craiova a fost speriată. E un harakiri din partea noastră”. Cum explică Bergodi eşecul Rapidului şi reacţia lui Papeau: ”De aia l-am scos”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Cristiano Bergodi (59 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Rapid a pierdut contra Universităţii Craiova, în deplasare, scor 1-2, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

La Craiova, gazdele puteau deschide scorul încă din minutul 19, însă golul lui Mitriţă a fost anulat pentru ofsaid.

Cei care au marcat primii au fost oaspeţii, prin Funsho Bamgboye, în minutul 48. După numai trei minute craiovenii au rămas în zece, după eliminarea lui Lyes Houri – al doilea cartonaş galben.

Surprinzător, însă, gazdele au renăscut după eliminare. Ştefan Baiaram a egalat în minutul 59, după o pasă a lui Mitriţă.

Apoi a venit şi rândul lui să înscrie. Ivan a fost faultat în careu şi mijlocaşul oltenilor a transformat aducându-şi echipa în avantaj, unul care s-a păstrat până la final.

Reacţia lui Bergodi, după un nou eşec suferit în play-off

La capătul meciului, Cristiano Bergodi a analizat jocul făcut de echipa sa şi a explicat de ce l-a schimbat pe Papeau în minutul 57 cu Petrila.

”Eu nu vorbesc după meci, ci când ne revedem. La cald sunt nervi, toată lumea e dezamagită. Cum am pierdut e incredibil. Nu ştiu. În prima repriză am jucat numai noi, am avut mingi numai noi.

Craiova a fost speriată, în primele 20 de minute aruncau mingi pe sus. Am făcut harakiri. Am dat un gol, dar te relaxazei şi primeşti două goluri. E inexplicabil aşa ceva. E frustrant.

Am pierdut un meci pe care ar fi trebuit să-l câştigăm. Numai prin comportamrnutul nostru pe teren au dat ei două goluri. În loc să punem presiune şi să încercăm să dăm al doilea gol, ne-am relaxat.

Săpunaru e un jucător exponenţial. Are experienţă şi din toate punctele de vedere. E inexplicabilă această relaxare după minutul 60 şi iei două goluri. Noi, din contră, am făcut invers. Ce s-a întâmplat azi e un harakiri din partea noastră.

Trebuie să strângem rândurile. Pentru noi e un dezastru la nivel de moral. Nu ar fi trebuit să facem ce am făcut. Bravo Craiovei că a crezut. Mingea lui Baiaram intră printr-un culoar foarte mic. Suntem toţi vinovaţi, inclusiv eu.

Papeau era supărat, dar şi-a cerut scuze acum în vestiar. Era supărat că a luat galben şi mai putea lua unul şi să fie din nou egalitate numerică. De aia l-am scos. E un băiat cuminte. Şi-a cerut scuze”, a declarat Bergodi, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapid este pe locul 4, cu 28 de puncte, în timp ce Craiova este pe locul secund, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodisuperliga 

viewscnt
Articole similare