Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a ţinut de cuvânt! Dan Şucu, un adevărat ultras la Craiova. Primele imagini cu şeful Rapidului în mijllocul galeriei giuleştene

VIDEO | S-a ţinut de cuvânt! Dan Şucu, un adevărat ultras la Craiova. Primele imagini cu şeful Rapidului în mijllocul galeriei giuleştene

Superliga

Comentarii

Dan Şucu a călătorit alături de suporterii rapidişti la Craiova pentru a asista la derby-ul cu CS Universitatea, din etapa cu numărul doi din play-off.

Aşa cum a promis, finanţatorul Rapidului a călătorit alături de suporterii giuleşteni în Bănie şi a asistat la meci din mijlocul galeriei alb-vişinie.

Şucu a fost surprins în primul rând al sectorului ocupat de oaspeţi alături de fiul său, Dan Şucu Jr., fostul lider al galeriei, Gigi Corsicanu şi Victor Angelescu.

  • VIDEO cu Dan Şucu în mijlocul galeriei rapidiste

Paritda dintre Universitatea Craiova şi Rapid poate fi urmărită, în direct pe Orange Sport 1, iar cele mai tari vaze sunt în format VIDEO pe Orangesport.ro.

Ce a declarat Dan Şucu înainte de Universitatea Craiova - Rapid

Ce a declarat Dan Şucu înainte de Universitatea Craiova - Rapid

"A început deja cea mai dificilă perioadă a campionatului, dar şi cea mai frumoasă, Play-Off-ul. Şi, odată cu el, aşa cum ne aşteptam, campaniile de dezinformare, generatoare de confuzii, de dezbinare. La meciul împotriva Farului am văzut deja rezultatul.

Principiile care stau la baza funcţionarii clubului nostru au fost, sunt şi vor fi mereu aceleaşi. Ele nu sunt şi nu vor fi în schimbare. Rapid există pentru cel puţin un milion de inimi care-l sprijină şi luptă pentru acesta. Cei mai înfocaţi dintre suporteri sunt constituiţi în galeria Rapidului, care este deja demult recunoscută ca cea mai unită şi puternică din România.

Echipa noastră este singura din ţară care este însoţită de o galerie puternică şi entuziastă şi la partidele din deplasare, indiferent în ce colţ al ţării s-ar disputa meciul. Jucătorii noştri sunt obişnuiţi să fie susţinuţi şi au mare nevoie de acest suport. Este, daca vreţi, factorul nostru diferenţiator.

De cand am investit la Rapid, mi-am dorit să particip, împreună cu galeria, la câteva dintre deplasări, pentru a putea experimenta personal vibraţia, sentimentele şi entuziasmul băieţilor.

Deoarece am primit cu plăcere invitaţia celor din galerie de a merge în deplasare alături de ei, şi le mulţumesc pe această cale, nu văd o ocazie mai bună decât meciul de sâmbătă, împotriva oltenilor. Un meci dificil, contra unei echipe valoroase, care-şi propune acelaşi lucru pe care ni-l propunem şi noi: să învingă!

Am apreciat şi apreciez foarte mult pasiunea cu care baieţii îşi încurajează echipa, disponibilitatea lor de a pleca de lângă familii, la distanţe de sute de kilometri, călătorind ziua sau noaptea, în condiţii de multe ori vitrege.

În ultima vreme însă, pasiunea lor, nu numai că nu mai este încurajată, ci ea chiar trece printr-o perioadă de culpabilizare, cu care nu avem cum să fim de acord.

Din dorinţa de a crea un spectacol suplimentar celui din teren, băieţii din galerie au apelat şi la materiale pirotehnice, care nu pot fi folosite legal pe un stadion. Da, legea trebuie respectată, iar aceste materiale, în anumite condiţii, pot deveni periculoase pentru spectatori. Indubitabil, ar fi bine, ca în viitor, să nu le mai folosească şi să ne putem conforma în totalitate legii.

Sunt convins, însă, că folosirea acestor materiale pirotehnice n-ar trebui, în niciun caz, să fie o nesupunere sancţionabilă cu o măsura atat de dură, cum este privarea de libertate.

Un alt principiu important este acela ca veniturile generate de club, din bilete, din vânzarea de produse, publicitate, drepturi TV, etc, completate cu banii care vin de la acţionari, trebuie folosite în totalitate pentru a crea o echipă şi un club din ce în ce mai puternice, mai competitive.

Vă garantez că nu există persoane sau firme “mufate” la conturile Rapidului, care să deturneze în buzunarul lor banii pe care dumneavoastră îi plătiţi clubului.

Închei aceste rânduri prin a vă invita, pe toţi cei care puteţi, să vă alăturaţi galeriei în deplasarea de sâmbătă, de la Craiova.

Echipa are nevoie de noi! Iar rapidiştii ştiu cel mai bine cum sa-şi încurajeze baieţii!", se arată în comunicatul lui Şucu.

Afla mai multe despre: dan şucurapid 

viewscnt
Articole similare