Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, certat de un rapidist după ce a călătorit alături de fanii giuleşteni la Craiova: ”Şi-a descoperit abilităţi de ultras la 60 de ani!” | EXCLUSIV

Dan Şucu, certat de un rapidist după ce a călătorit alături de fanii giuleşteni la Craiova: ”Şi-a descoperit abilităţi de ultras la 60 de ani!” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Aşa cum a promis, Dan Şucu a plecat alături de fanii din Giuleşti spre Craiova. Omul cu banii de la Rapid a fost surprins luând masa alături de fanii vişinii şi a primit foarte multe aprecieri din partea suporterilor rapidişti.

Cu toate acestea, nu toţi rapidiştii au salutat iniţiativa lui Dan Şucu. Cristi Costache, fostul oficial al clubului giuleştean, este de părere că Dan Şucu a recurs la acest gest pentru a-şi îmbunătăţi relaţia cu galeria ce a fost zdruncinată de arestarea lui ”Bocciu”, liderul Peluzei Nord.

Fostul oficial al Rapidului ştie care este planul din spatele deplasării ”inedite” a lui Şucu la Craiova: ”Probabil este un fel de aplanare a conflictului”

”Mă mir... la şaiezci şi puţin de ani, să îţi descoperi abilităţi de ultras... mi se pare cam mult. Este o chestie de imagine până la urmă, de strategie, şi îţi asigură o colaborare cu galeria, care ce poate să îţi facă? Să nu te înjure.

Probabil este un fel de aplanare a conflictului, deşi nu văd ce problemă ar avea conducerea clubului cu arestarea liderului de galerie”, a spus Cristi Costache la Orange Sport.

(credit foto:Gazeta Sporturilor

Ce a declarat Dan Şucu înainte de Universitatea Craiova - Rapid

"A început deja cea mai dificilă perioadă a campionatului, dar şi cea mai frumoasă, Play-Off-ul. Şi, odată cu el, aşa cum ne aşteptam, campaniile de dezinformare, generatoare de confuzii, de dezbinare. La meciul împotriva Farului am văzut deja rezultatul.

Principiile care stau la baza funcţionarii clubului nostru au fost, sunt şi vor fi mereu aceleaşi. Ele nu sunt şi nu vor fi în schimbare. Rapid există pentru cel puţin un milion de inimi care-l sprijină şi luptă pentru acesta. Cei mai înfocaţi dintre suporteri sunt constituiţi în galeria Rapidului, care este deja demult recunoscută ca cea mai unită şi puternică din România.

Echipa noastră este singura din ţară care este însoţită de o galerie puternică şi entuziastă şi la partidele din deplasare, indiferent în ce colţ al ţării s-ar disputa meciul. Jucătorii noştri sunt obişnuiţi să fie susţinuţi şi au mare nevoie de acest suport. Este, daca vreţi, factorul nostru diferenţiator.

De cand am investit la Rapid, mi-am dorit să particip, împreună cu galeria, la câteva dintre deplasări, pentru a putea experimenta personal vibraţia, sentimentele şi entuziasmul băieţilor.

Deoarece am primit cu plăcere invitaţia celor din galerie de a merge în deplasare alături de ei, şi le mulţumesc pe această cale, nu văd o ocazie mai bună decât meciul de sâmbătă, împotriva oltenilor. Un meci dificil, contra unei echipe valoroase, care-şi propune acelaşi lucru pe care ni-l propunem şi noi: să învingă!

Am apreciat şi apreciez foarte mult pasiunea cu care baieţii îşi încurajează echipa, disponibilitatea lor de a pleca de lângă familii, la distanţe de sute de kilometri, călătorind ziua sau noaptea, în condiţii de multe ori vitrege.

În ultima vreme însă, pasiunea lor, nu numai că nu mai este încurajată, ci ea chiar trece printr-o perioadă de culpabilizare, cu care nu avem cum să fim de acord.

Din dorinţa de a crea un spectacol suplimentar celui din teren, băieţii din galerie au apelat şi la materiale pirotehnice, care nu pot fi folosite legal pe un stadion. Da, legea trebuie respectată, iar aceste materiale, în anumite condiţii, pot deveni periculoase pentru spectatori. Indubitabil, ar fi bine, ca în viitor, să nu le mai folosească şi să ne putem conforma în totalitate legii.

Sunt convins, însă, că folosirea acestor materiale pirotehnice n-ar trebui, în niciun caz, să fie o nesupunere sancţionabilă cu o măsura atat de dură, cum este privarea de libertate.

Un alt principiu important este acela ca veniturile generate de club, din bilete, din vânzarea de produse, publicitate, drepturi TV, etc, completate cu banii care vin de la acţionari, trebuie folosite în totalitate pentru a crea o echipă şi un club din ce în ce mai puternice, mai competitive.

Vă garantez că nu există persoane sau firme “mufate” la conturile Rapidului, care să deturneze în buzunarul lor banii pe care dumneavoastră îi plătiţi clubului.

Închei aceste rânduri prin a vă invita, pe toţi cei care puteţi, să vă alăturaţi galeriei în deplasarea de sâmbătă, de la Craiova.

Echipa are nevoie de noi! Iar rapidiştii ştiu cel mai bine cum sa-şi încurajeze baieţii!", se arată în comunicatul lui Şucu.

Afla mai multe despre: rapidsuperligadan şucucristi costache 

viewscnt
Articole similare