Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga, nemilos cu arbitrajul: ”Nimic în favoarea CFR-ului. Suntem clar locul 1. Eram la bătaie cu FCSB fără probleme”

Nelu Varga, nemilos cu arbitrajul: ”Nimic în favoarea CFR-ului. Suntem clar locul 1. Eram la bătaie cu FCSB fără probleme”

CFR Cluj

Comentarii

Patronul CFR-ului, Nelu Varga, a criticat dur arbitrajul după remiza obţinută de echipa clujeană la Sfântu Gheorghe cu Sepsi OSK, în Superligă.

CFR Cluj a remizat pe terenul celor de la Sepsi, scor 1-1, în etapa a doua din play-off-ul Superligii României.

La Sfântu Gheorghe, Adi Mutu a fost nevoit să schimbe înainte de startul meciului, Kresic s-a accidentat la încălzire şi a fost înlocuit de Mogoş.

Marius Ştefănescu a deschis scorul în minutul 9, pentru gazde, dar clujenii au replicat în minutul 21, prin Matija Boben, care a înscris cu o lovitură de cap. 

Pe final de partidă, portarul gazdelor, Niczuly, şi-a salvat echipa de la înfrângere şi partida s-a terminat la egalitate, 1-1.

Nelu Varga a izbucnit la adresa arbitrajului: ”Tot ce a fost la limită s-a dat în defavoarea CFR-ului”

La finalul meciului, atacantul Daniel Bîrligea şi preşedintele formaţiei din Gruia, Cristi Balaj, au criticat vehement arbitrajul.

Nici finanţatorul clujenilor nu s-a lăsat mai prejos. Nelu Varga a avut şi el un discurs acid la adresa arbitrijelor de care are parte CFR Cluj.

”Tot se apropie Paştele şi pot să fac o metaforă şi să spun că CFR Cluj a fost cea mai sacrificată echipă de către arbitri în acest sezon de Liga 1.

Suntem clar locul 1 într-un top nedorit al celor mai dezavantajate formaţii din România în acest sezon. Vă spun doar atât, fără să intru în amănunte, tot ce a fost la limită s-a dat în defavoarea CFR-ului. Nimic în favoarea CFR-ului.

Dacă primeam măcar jumătate din punctele care ne-au fost luate de către arbitri, eram în acest moment la bătaie cu FCSB pentru locul 1 fără niciun fel de problemă. Sunt greşeli din lipsă de valoare, din lipsă de profesionalism, lipsă de atenţie, mai puţină concentrare”, a declarat Varga, conform Fanatik.

În clasament, CFR Cluj ocupă locul patru în play-off, cu 28 de puncte acumulate.

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargasuperliga 

viewscnt
Articole similare