Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avem VAR să-l ţinem în debara”. Bîrligea, direct la ţintă: ”Suntem CFR. Dacă eram altă echipă, ne dădeau două penalty-uri, nu unul”

”Avem VAR să-l ţinem în debara”. Bîrligea, direct la ţintă: ”Suntem CFR. Dacă eram altă echipă, ne dădeau două penalty-uri, nu unul”

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul celor de la CFR Cluj, Daniel Bîrligea (23 de ani), a tras concluzii dure după remiza de pe terenul celor de la Sepsi OSK.

Sepsi OSK a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Marius Ştefănescu a deschis scorul în minutul 9, pentru gazde, dar clujenii au replicat în minutul 21, prin Matija Boben, care a înscris cu o lovitură de cap. 

Pe final de partidă, portarul gazdelor, Niczuly, şi-a salvat echipa de la înfrângere şi partida s-a terminat la egalitate, 1-1.

La capătul meciului, Daniel Bîrligea a fost extrem de supărat că CFR nu a câştigat meciul şi a luat la ţintă arbitrajul.

”Cu siguranţă sunt supărat pe mine că nu am dat totul ca să-mi ajut echipa. Echipa a jucat bine, a dat totul. Câteodată nu este noroc. Trebuie să muncim mai mult şi să fim concentraţi în faţa porţii şi să aducem puncte, că de asta avem nevoie.

Joc avem, jucători avem, punctele lipsesc. Toată lumea s-a obişnuit ca CFR să câştige mereu, dar mai sunt ani în care echipa nu merge în direcţia potrivită.

Avem VAR să-l ţinem în debara. Nu înţeleg de ce nu s-a dus să se uite (n.r. George Găman). Mă atinge, e fault. Noi suntem CFR... dacă eram altă echipă, ne dădeau două penalty-uri, nu unul”, a declarat Bîrligea, după meci.

În clasament, CFR este pe 3 şi are 28 de puncte, în timp ce Sepsi este pe locul 6, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: daniel birligeacfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare