Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am vorbit cu el”. Ce au discutat Adi Mutu şi Săpunaru după eliminarea CFR-ului din Cupă: ”Ar fi penibil să zic asta”

”Am vorbit cu el”. Ce au discutat Adi Mutu şi Săpunaru după eliminarea CFR-ului din Cupă: ”Ar fi penibil să zic asta”

CFR Cluj

Comentarii

Fundaşul celor de la Rapid, Cristi Săpunaru (40 de ani), a comentat situaţia lui Adi Mutu (45 de ani), fostul antrenor de la CFR Cluj.

Rapid va juca în compania celor de la CFR Cluj, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a treia din play-off-ul Superligii României.

Adi Mutu s-a confesat lui Săpunaru la telefon

În conferinţa de presă dinaintea meciului din Giuleşti, Cristi Săpunaru a vorbit şi despre plecarea lui Adi Mutu de la formaţia clujeană, ca urmare a eliminării CFR-ului din Cupa României.

Căpitanul Rapidului a mărturisit că a discutat cu tehnicianul de 45 de ani, iar acesta era supărat pentru situaţia în care a fost la CFR.

”Nu vreau să comentez ce se întâmplă la CFR, Adi a plecat cam supărat de acolo, am vorbit cu el, nu era fericit.

Cupa e un alt trofeu, e o altă competiţie, se joacă diferit, depinde de noi dacă intrăm în cupele europene. Nu o stau să mă plâng că nu a câştigat CFR sau Craiova Cupa. Ar fi penibil să zic asta. 

Pe mine me interesează ce o să facem noi de acum acolo. Cine câştigă Cupa, o să-i felicit şi baftă mai departe”, a declarat Săpunaru, înainte de meci.

Cristi Săpunaru a revenit la Rapid în vara anului 2021, fiind adus de la turcii ed la Kayserispor. A adunat 193 de meciuri în total în tricoul giuleştean, reuşin 16 goluri şi patru assist-uri.

Adi Mutu a fost antrenor la Rapid în perioada 3 martie 2022 - 8 iulie 2023.

Afla mai multe despre: cristi sapunaruadi muturapidcfr cluj 

viewscnt
Articole similare