Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un titular al Rapidului a explicat dezastrul din primele două etape din play-off: "Asta e cea mai mare problemă, reuşim doar cu FCSB" | EXCLUSIV

Un titular al Rapidului a explicat dezastrul din primele două etape din play-off: "Asta e cea mai mare problemă, reuşim doar cu FCSB" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Paul Iacob, unul dintre apărătorii de bază ai Rapidului, în acest sezon, a vorbit despre felul în care echipa sa s-a prăbuşit în clasamentul play-off-ului, după victoria răsunătoare în faţa FCSB-ului, în ultima etapă a sezonului regulat.

Fundaşul care şi-a făcut debutul în prima ligă în tricoul Viitorului a vorbit despre importanţa mentalităţii jucătorilor în momentul în care o echipă se află într-o luptă pentru un trofeu. Iacob a explicat lipsa de concentrare a echipei după succesul imens obţinut împotriva celor de la FCSB.

"Cum am anticipat după meciul cu FCSB s-a şi întâmplat. Cred că cel mai probabil este factorul psihic pentru că, să zicem că baţi cea mai buna echipă cu care încerci să lupţi pentru titlu şi apoi consideri celelate meciuri mai uşoare.

Cred că asta e cea mai mare problemă, pentru că nu ne concetram la fel de tare cum o facem la meciurile cu FCSB.", a declarat Paul Iacob, pentru Orange Sport.

Iacob a enumerat şi alţi factori care au dus la începutul dezastruos de play-off. Acesta a vorbit şi despre eşecul dezamăgitor de pe terenul Universităţii Craiova.

"Au fost şi accidentari, au fost şi meciuri când puteam scoate mai mult, au fost şi greşeli personale, au fost multe lucruri.  Toţi aceşti factori au dus la poziţia pe care suntem acum. Nu ştiu dacă şansele la titlu au scăzut atât de mult, dar cu siguranţă ne doare modul în care am pierdut, pentru că o echipa mare, aşa cum ne dorim să fim, nu are voie să piardă de maniera asta, cu un om în plus şi avantaj la un meci în deplasare.", a continuat Iacob.

Fundaşul venit de la Chindia Târgovişte a menţionat faptul că ratarea titlului nu reprezintă sfârşitul lumii pentru giuleşteni. 

"Şi dacă nu luăm titlul, nu e niciun fel de problemă, pentru că noi incercăm să accedem în locurile 1-3. Încercăm sa mergem în cupele europene şi cu siguranţă această creştere se va vedea de la an la an.", a declarat fostul jucător de la Viitorul Constanţa.

Iacob a explicat faptul că diferenţa între o câştigătoare de titlu şi o formaţie de pe poziţia secundă se poate face la cele mai mici detalii.

"Făceam aşa un inventar în vestiar şi mă uitam la fiecare jucător. Fiecare jucător din vestiarul Rapidului are câştigată Cupa, Supercupa, campionate, s-a bătut pentru ceva. S-a bătut să devina campion, s-a bătut să fie cel mai bun, deci cu siguranţă fiecare are acest ADN în el. Într-adevăr ca să câştigi un campionat este vorba de detalii, detaliile se fac la un meci, la o fază, la deciziile arbitrului, pentru că tot vorbim de arbitri, dar consider că Rapid are această latură de campioană.", a mai spus jucătorul Rapidului.

Afla mai multe despre: rapidfcsbsuperligacfr clujuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare