Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Şucu nu a procedat bine". Scenariul lansat, deşi patronul a dat o lovitură de imagine cu parizerul: "Băieţii asta o să creadă"

"Şucu nu a procedat bine". Scenariul lansat, deşi patronul a dat o lovitură de imagine cu parizerul: "Băieţii asta o să creadă"

Rapid

Comentarii

Acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu, a fost protagonistul unor imagini inedite. El a făcut deplasarea cu autocarul printre suporteri şi a mâncat parizer în drum spre Craiova, însă reacţiile au fost împărţite.

Dan Şucu, lăudat, dar şi avertizat după deplasarea cu suporterii: "Aşa făcea şi Copos la început"

Rapid a picat inexplicabil în startul play-off-ului. După 4-0 cu FCSB, echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut cu Farul, 1-2, şi la acelaşi scor în deplasare cu Universitatea Craiova. 

Într-o perioadă în care clubul a fost zdruncinat de dosarul torţelor care îi vizează pe Daniel Niculae şi Liviu Ungurea, Dan Şucu a făcut un exerciţiu de imagine, care a fost apreciat. 

"Îmi dau cu părerea aşa. Urmare a faptului că galeria n-a cântat cu o etapă în urmă, iar asta s-a văzut în rezultatul echipei, îl felicit pe Şucu că a încercat asta. A venit probabil la solicitarea galeriei, 100% aşa a fost, ca să arate că e o unitate şi să continue lucrurile. Nu ştiu dacă i-a plăcut lui Şucu, dar îl felicit că a procedat aşa, că a făcut-o pentru club, pentru Rapid. Probabil că nu ştie multe lucruri din ce se întâmplă acolo, dar cu anii le va afla. Le va afla trăindu-le", a spus fostul arbitru, Constantin Zotta, pentru Orange Sport, despre deplasarea lui Dan Şucu alături de suporteri şi masa cu parizer. 

Totuşi, comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, e de părere că din acest moment Dan Şucu nu va mai avea acelaşi statut în faţa suporterilor de la Rapid, care s-ar putea întoarce mai uşor împotriva sa, la un moment dat. 

"Eu cred că Şucu nu a procedat bine. Aşa făcea şi Copos la început, apoi când se strică atmsofera ce înjurături primeşte... Băieţii ăştia o să creadă că sunt egali cu Şucu şi e posibil să nu meargă lucrurile. Copos a făcut-o pe Rapid campionaă după zeci de ani, iar lucrurile nu au mai mers. Eu mă duceam la stadion şi ce înjurături erau pe capul lui Copos... 

Un patron de club trebuie să păstreze o oarecare distanţă de galerie, aşa cred. După meciul cu FCSB aş fi jurat că Rapid e noua campioană, dar ce s-a întâmplat în primele două etape este inexplicabil", a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dan sucudan sucu parizeruniversitatea craiova rapid 

viewscnt
Articole similare