Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Hoban, doar un paravan la CFR Cluj". Antrenorul care a scris istorie vine în vară, la cererea lui Nelu Varga

"Hoban, doar un paravan la CFR Cluj". Antrenorul care a scris istorie vine în vară, la cererea lui Nelu Varga

CFR Cluj

Comentarii

Acţionarul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a început să facă planurile pentru sezonul următor, după ce în stagiunea actuală a ratat Cupa României şi are şanse minime pentru trofeul Superligii. Afaceristul a făcut primele mutări la nivelul băncii tehnice, iar în vară ar urma să apeleze la varianta eternă, care a dat rezultate de fiecare dată.

Nelu Varga l-ar fi ales pe următorul antrenor de la CFR Cluj

CFR Cluj a părăsit ruşinos Cupa României, după 0-4 cu Corvinul Hunedoara, meci care a dus la plecarea lui Adi Mutu. La scurt timp, de la CFR Cluj a plecat şi Cristi Balaj, preşedintele care a avut mai multe aspecte de obiectat la adresa celor întâmplate în club, printre care şi numirea "Briliantului". 

Nelu Varga a asigurat banca tehnică pentru finalul sezonului prin promovarea lui Ovidiu Hoban, care nu are licenţă Pro, astfel că Francisc Dican, posesor al licenţei PRO, va fi cooptat şi el în staff.

Totuşi, ultimele informaţii indică o mutare importantă în vară. 

Actualdecluj.ro a dezvăluit că Nelu Varga nu mai are răbdare, după ce s-a încercat revoluţia din cadrul clubului în acest sezon. Cu 20 de milioane de euro de recuperat din club, patronul a început să se implice personal în privinţa "vieţii" echipei. 

Cât despre banca tehnică a lui CFR Cluj, o sursă apropiată clubului din Gruia susţine care este adevărata intenţie odată cu numirea lui Ovidiu Hoban, cel care a antrenat o echipă "under" până în acest moment. 

"Nu e exclus ca Hoban să fie doar un paravan pentru revenirea lui Petrescu la vară", notează sursa citată. 

De altfel, în Coreea de Sud s-a anunţat despărţirea lui Dan Petrescu de Jeonbuk

Ce face Andrea Mandorlini înapoi la CFR Cluj

În această săptămână, italianul demis de CFR Cluj după înfrângerea ruşinoasă cu FC Botoşani a revenit în Ardeal, iar Andrea Mandorlini a explicat motivul revenirii sale, pentru Orange Sport. 

Actualdecluj.ro anunţă că Mandorlini nu s-a despărţit de CFR Cluj, ci a fost trecut pe postul de scouter, iar din partea clubului are de recuperat o sumă mare de bani. Mai mult, antrenorul italian îşi contruieşte un business în Cluj, unde vrea să-şi deschidă anumite afaceri, principala ţintă fiind o şcoală de fotbal la standarde înalte.

Afla mai multe despre: nelu varganelu varga cfr clujantrenor cfr clujdan petrescu cfr clujovidiu hoban cfr cluj 

viewscnt
Articole similare