Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Război la CFR Cluj! Cristi Balaj nu şi-a dat demisia, ci a fost dat afară de Neluţu Varga! Ce l-a nemulţumit pe şeful din Gruia

EXCLUSIV | Război la CFR Cluj! Cristi Balaj nu şi-a dat demisia, ci a fost dat afară de Neluţu Varga! Ce l-a nemulţumit pe şeful din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj şi-a anunţat demisia, prin intermediul paginii personale de Facebook, din funcţia de preşedinte al echipei CFR Cluj, după eliminarea ruşinoasă din Cupa României, 0-4 contra Corvinului.

Neluţu Varga nu a mai suporter umilinţa şi l-a dat afară pe Cristi Balaj! Ce l-a făcut pe patronul CFR-ului să ia decizia radicală

Sursele Orange Sport susţin că Balaj nu şi-a înaintat demisia, ci a fost dat afară de Neluţu Varga, la scurt timp după ce Mutu a renunţat la postul de antrenor principal al echipei.

Cristi Balaj ar fi intrat în colimatorul lui Varga de ceva vreme, patronul CFR-ului fiind nemulţumit că fostul arbitru internaţional nu îşi apăra suficient de mult echipa la nivel declarativ, mai ales în ceea ce priveşte fazele de arbitraj.

Într-o intervenţie telefonică la Orange Sport, Balaj l-a înţepat indirect pe Adrian Mutu, pe care nu l-a dorit de la bun început în funcţia de antrenor al CFR: ”Un om deştept previne anumite situaţii, nu le rezolvă, că trebuie să le eviţi”

Cristi Balaj şi-a anunţat pe Facebook plecarea de la CFR Cluj

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunţat că m-am simţit rău fizic şi m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecinţă, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înţeleagă şi să accepte această decizie. 

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depăşească această perioadă dificilă şi să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obţin puncte în cupele europene, aşa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a scris Cristi Balaj pe Facebook.

Cristi Balaj a ocupat funcţia de preşedinte al CFR-ului din septembrie 2021.

Ce a declarat Cristi Balaj după Corvinul - CFR 4-0

"În afara faptului că nu mă simt bine, am sentimentul avut atunci când am pierdut calificarea cu Pyunik (n.r. - în preliminatiile Champions League). Dacă am intrat şi am acceptat dialogul, am făcut-o doar pentru a-i felicita pe cei de la Corvinul, pe spectatorii care au îndurat ploaia şi au participat în număr mare la acest meci. Sunt supărat, nici nu mă simt bine şi atunci nu aş vrea să vorbesc prea multe.

(n.r. - eliminarea lui Tachtsidis) Am fost în tribună şi am văzut cartonaş roşu, nici nu m-am uitat la reluare. Nu e normal, dar ce pot face?! Câte lucruri anormale se întâmplă în fotbal... Aveam aşteptări mari de la acest meci, chiar şi în 10 oameni am considerat că trebuia... Nu avem nicio scuză. Vorbim despre jucători accidentaţi, care au ieşit în timpul meciului, dar scuzele sunt de prisos. Nici nu mă simt bine, sunt supărat, am intrat ca să-i felicit pe cei de la Corvinul Hunedoara", a declarat preşedintele lui CFR Cluj, la Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligăcristi balaj 

viewscnt
Articole similare