Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma fascinantă încasată de Adrian Mutu după despărţirea de CFR Cluj. "Briliantul" a dat totul pe faţă: "Este singura mea pretenţie"

Suma fascinantă încasată de Adrian Mutu după despărţirea de CFR Cluj. "Briliantul" a dat totul pe faţă: "Este singura mea pretenţie"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu a părăsit-o pe CFR Cluj în urma înfrângerii suferite în faţa Corvinului Hunedoara, în sferturile Cupei României.

"Briliantul" a rezistat doar 11 partide pe banca celor de la CFR Cluj, dar un amănunt surprinzător despre plecarea sa este suma încasată de tehnician după ce şi-a "rupt" contractul cu formaţia ardeleană.

Mutu a avut un salariu de 15.000 de euro la CFR Cluj, pe lunile februarie şi martie, deoarece acesta a fost prezentat oficial la sfârşitul lunii ianuarie, atunci când l-a înlocuit pe Andrea Mandorlini.

Conform Fanatik, Adrian Mutu a încasat suma de 5.000 de lei, pentru scurta sa experienţă pe banca CFR-ului, bani care alcătuiesc remuneraţia pentru cele trei zile petrecute drept antrenor al CFR-ului, în luna ianuarie. 

Un alt detaliu fascinant legat de scurta aventură a lui Adrian Mutu pe banca celor de la CFR Cluj este decizia sa de a renunţa la cei 30.000 de euro pe care i-ar fi putut încasa, în schimb, acesta speră ca acei bani să revină membrilor din staff-ul său.

Adrian Mutu: "Nu vreau niciun ban, am fost prea umilit"

"Nu vreau niciun ban, am fost prea umilit, nu mă gândesc la bani. Consideraţi salariul meu pe februarie şi martie, amendă pentru contraperformanţa din meciul cu Corvinul. Renunţ la cei 30.000 de euro.

Însă, vă rog să le daţi banii oamenilor mei din staff pentru februarie şi martie. Este singura mea pretenţie", a declarat Adrian Mutu, conform sursei citate mai sus.

CFR Cluj a decis să se bazeze pe actualii membri ai staff-ului, pentru a asigura interimatul pe banca formaţiei ardelene, în următoarea perioadă. Astfel, Francisc Dican şi Ovidiu Hoban se vor ocupa de echipă, în următoarea perioadă. Pentru CFR Cluj urmează o deplasare dificlă, la Bucureşti, împotriva celor de la Rapid Bucureşti.

Afla mai multe despre: cfr clujadrian mutuadi mutusalariudemisie 

viewscnt
Articole similare