Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat despărţirea de Adrian Mutu. Ce mesaj i-au transmis după ce "Briliantul" şi-a dat demisia

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat despărţirea de Adrian Mutu. Ce mesaj i-au transmis după ce "Briliantul" şi-a dat demisia

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu s-a despărţit în mod oficial de CFR Cluj, după doar trei luni pe banca grupării din Gruia.

Antrenorul ardelenilor a decis să-şi dea demisia după o înfrângere umilitoare cu scorul de 4-0, în sferturile Cupei României, împotriva Corvinului Hunedoara.

"Briliantul" a avut parte de o perioadă destul de scurtă pe banca "feroviarilor". Mutu a fost pe banca CFR-ului pentru doar 11 partide, timp în care a înregistrat cinci victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri, în toate competiţiile.

Mesajul celor de la CFR Cluj pentru Adi Mutu

"Mulţumim, Adrian Mutu! În urma eliminării din Cupa României, conducerea clubului CFR 1907 Cluj a acceptat astăzi demisia înaintată de către antrenorul Adrian Mutu.

Venit în Gruia la începutul acestui an, Adrian Mutu a stat pe banca tehnică a echipei noastre pentru 11 partide, perioadă în care a bifat, în toate competiţiile, 5 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 3 înfrângeri.

Îţi mulţumim, Adi, pentru munca depusă la CFR Cluj şi îţi dorim multă baftă!" a transmis clubul CFR Cluj, pe reţelele de socializare.

Andrea Mandorlini a fost surprins de reporterii AS.ro pe aeroportul din Cluj-Napoca şi nu s-a ascuns că el este alesul lui Neluţu Varga pentru postul de antrenor al lui CFR. ”Nu mai e nimic de zis”, a declarat fostul jucător al lui Inter, potrivit sursei citate.

La finalul lunii ianuarie, Andrea Mandorlini a lăsat-o pe CFR Cluj pe locul 2, cu 36 de puncte, opt mai puţine la acea vreme decât FCSB. Situaţia este mult mai delicată pentru ardeleni în momentul de faţă, în calculele luptei pentru titlu.

Afla mai multe despre: cfr clujadrian mutuandrea mandorlinicorvinul hunedoarasuperliga 

viewscnt
Articole similare