Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu va fi eliberat din închisoare! Câte luni a petrecut fostul internaţional în arest

Dănuţ Lupu va fi eliberat din închisoare! Câte luni a petrecut fostul internaţional în arest

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mare internaţional va ieşi din închisoare, după aproape şase luni petrecute după gratii.

În octombrie, fostul internaţional Dănuţ Lupu a fost condamnat, în apel, la închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, decizia fiind anunţată de Curtea de Apel Bucureşti. La acel moment, el a fost dat în urmărire, figurând pe lista persoanelor urmărite, pe site-ul Poliţiei Române, dar a revenit în ţară şi s-a predat la câteva zile distanţă. 

Condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile închisoare, Dănuţ Lupu a primit vestea eliberării condiţionate din partea Judecătoriei Sectorului 5, în luna martie. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a depus o contestaţie, care a fost respinsă de instanţă. Astfel, Dănuţ Lupu va fi eliberat în scurt timp din închisoare.

Dănuţ Lupu a petrecut aproape şase luni în închisoare

"În dosarul privind pe intimatul Lupu Dănuţ, s-a respins contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti împotriva sentinţei penale a Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti", se arată în motivarea instanţei.

Dănuţ Lupu ar fi aşteptat înapoi în fotbal, conform avocatei sale. Lupu a spus că regretă că a condus fără permis, dar a spus că ar repeta gestul dacă ar fi o problemă de sănătate. Fostul fotbalist nu mai are permis de 20 de ani, a încercat de mai multe ori să îl ia din nou, dar a picat de mai multe ori la proba teoretică.

"Vreau doar să menţionez că îmi pare rău, dar am fost nevoit să conduc pentru că mă simţeam foarte rău. Regret faptele, dar nu aveam altă posibilitate. Am sunat la taxi şi la Uber, dar nu am găsit. Am fost nevoit să fac asta când am văzut că nu vine. Nu am făcut accident, nu am fost băut sau drogat".

 

Afla mai multe despre: danut lupuinchisoareeliberat 

viewscnt
Articole similare