Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Nicolescu a răbufnit, în urma ultimelor întâmplări de la Dinamo: "A 17-a decizie împotriva noastră. Am fost ignoraţi"

Andrei Nicolescu a răbufnit, în urma ultimelor întâmplări de la Dinamo: "A 17-a decizie împotriva noastră. Am fost ignoraţi"
Comentarii

Dinamo Bucureşti a avut parte de o situaţie încurcată la finele meciului cu Petrolul Ploieşti.

Bucureştenii au condus pe tabela de marcaj pentru majoritatea partidei de pe Arcul de Triumf, dar au fost egalaţi pe finalul meciului, din penalty. Gicu Grozav a transformat lovitura de la 11 metri acordată în urma unei analize din camera VAR care a durat aproximativ zece minute.

Horaţiu Feşnic a acordat penalty după ce a analizat faultul produs de Amzăr, asupra lui Musi, la începutul minutelor de prelungire ale partidei. Andrei Nicolescu a avut un discurs-manifest după decizia pe care oficialul dinamovist nu şi-o explică. Nicolescu este de părere că echipa sa a fost neîndreptăţită pe parcursul acestui sezon, de arbitraj.

Andrei Nicolescu: "Jucătorii sunt foarte frustraţi"

"O decizie controversată în care în decurs de câteva zeci de secunde s-au analizat în defavoarea noastră astea trei momente foarte importante. Ofsaid, fault în atac şi apoi un potenţiat penalty. Ca să nu mai vorbesc că 40 de secunde înainte s-a dictat un ofsaid care nu există la Amzăr în atac. La nivelul ăsta în minutul 93 nu poţi să ignori toate aceste elemente. 

Noi am trimis o scrisoare deschisă, un memoriu oficial, dar am fost ignoraţi. Mai mult de atât nu putem să facem. Doar acest semnal de alarmă. Se întâmplă, se întâmplau şi acum văd că revin. După perioada decembrie am crezut că s-au oprit, nu vrem decât normalitate. Vrem doar să fim arbitraţi corect şi deciziile luate cu responsabilitate.

Mi se pare ireal că la o asemenea fază nu s-a discutat nici măcar o secundă faultul în atac a lui Huja la Josue, care e cel puţin la fel de evident ca al presupusul fault al lui Amzăr la Musi.

Problema este că în această competiţie noi suntem dezavantajaţi în mod constant. O dată decizia cu spectatorii, acum cu deciziile astea controversate. Nu ştiu asta cred că este a 17-a decizie controversată care se ia împotriva lui Dinamo.

E clar că jucătorii sunt foarte frustraţi de astfel de analize ale unor specialişti în arbitraj care ar trebui să fie mult mai atente şi mai echilibrate", a declarat Andrei Nicolescu, la Sport.ro

Afla mai multe despre: dinamo bucurestiandrei nicolescupetrolul ploiestisuperliga 

viewscnt
Articole similare