Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Penalty dictat după 10 minute la VAR. Grozav a marcat în minutul 90+13. Final nebun de meci la Petrolul - Dinamo | VIDEO

Penalty dictat după 10 minute la VAR. Grozav a marcat în minutul 90+13. Final nebun de meci la Petrolul - Dinamo | VIDEO

Superliga

Comentarii

Meciul dintre Dinamo şi Petrolul a oferit un moment controversat de arbitraj. Ploieştenii au beneficiat de un penalty dictat în prelungirile partidei după o analiză de opt minute la VAR.

Dinamo şi Petrolul au încheiat la egalitate, scor 1-1, în ultimul meci din etapa a doua a play-out-ului din Superliga României.

Partida de pe ”Arcul de Triumf” a fost plin de evenimente. Gabriel Moura a deschis scorul pentru dinamovişti în prima repriză, în minutul 39.

Final tensionat la Dinamo - Petrolul. Fază uluitoare de arbitraj în prelungiri 

Dar cea mai controversată fază a avut loc fără îndoială în prelungirile partidei. Mai exact, în minutul 90+2 are loc un contact între Amzăr şi Musi, în careul lui Dinamo.

Oaspeţii au cerut penalty, gazdele au solicitat offside. Iar ce a urmat ar putea fi de domeniul fantasticului. S-a trecut la analiza VAR pentru un offside cu posibil penalty pentru oaspeţi.

A fost o centrare de pe partea stângă, Musi pare că este în offside, Amzăr îl trage. ”Centralul” Horaţiu Feşnic s-a dus după opt minute la VAR şi a dictat penalty pentru Petrolul după 10 minute.

În cele din urmă, s-a dictat lovitură de pedeapsă pentru Petrolul. Gicu Grozav a transformat lovitura de la 11 metri în minutul 90+13. Şi partida care a ţinut până în minutul 90+16 s-a terminat aşa, scor final 1-1.

Afla mai multe despre: petroluldinamodinamo petrolulvarsuperliga 

viewscnt
Articole similare