Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman îl atacă pe Andrei Nicolescu, după acuzaţiile oficialului dinamovist: "A mâncat ceva sau a băgat altceva în gură, de i-a lăsat un gust amar"

Dani Coman îl atacă pe Andrei Nicolescu, după acuzaţiile oficialului dinamovist: "A mâncat ceva sau a băgat altceva în gură, de i-a lăsat un gust amar"

Hermannstadt​

Comentarii

Dani Coman nu îl iartă pe Andrei Nicolescu, după declaraţiile oficialului dinamovist, cu referire la partida dintre FC Voluntari şi FC Hermannstadt.

Preşedintele clubului sibian nu i-a permis lui Andrei Nicolescu să vină cu acuzaţii la adresa echipei sale. Fostul portar a ieşit la atac şi i-a dat o replică administratorului special de la Dinamo.

Nicolescu s-a declarat nemulţumit de prestaţia celor de la FC Hermannstadt din înfrângerea formaţiei sibiene în faţa celor de la FC Voluntari, o contracandidată a dinamoviştilor în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

"Mi-a lăsat un gust amar partida de la Voluntari. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înşelat", a declarat oficialul "câinilor", la finalul partidei dintre FC Voluntari şi FC Hermannstadt.

Astfel, Dani Coman i-a oferit lui Nicolescu o surpriză neplăcută, chiar înainte de lovitura de începere a meciului dintre Dinamo şi Petrolul. Coman are de gând să-l reclame la comisii pe Nicolescu, în urma declaraţiilor sale nepotrivite.

Dani Coman: "100% îl vom reclama la comisie"

"Am impresia că domnul Andrei Nicolescu încearcă să îşi ascundă neputinţa în faţa fanilor lui Dinamo. Eu nu cred că merge această tactică cu fanii lui Dinamo. Nu îi poate păcăli cu asemenea tactici.

Am văzut că a făcut o declaraţie. Că meciul nostru i-a lăsat un gust amar în gură. Probabil a mâncat ceva sau a băgat altceva în gură, de i-a lăsat un gust amar. Noi am făcut un meci foarte slab, am spus-o şi după meci.

Dar asta nu înseamnă că Hermannstadt joacă la meciul cu Dinamo cu altă intensitate. Noi ne dorim la fiecare meci să-l câştigăm. Lumea ne cunoaşte, atât pe mine cât şi pe Măldărăşanu. Suntem doi oameni de fotbal, doi oameni care am jucat fotbal, spre deosebire de alte persoane.

Doi oameni care ştiu ce înseamnă să prinzi o zi mai bună sau chiar o zi proastă. Asta se întâmplă în sport, se pot întâmpla astfel de momente. Dar, de la afirmaţiile pe care le-a făcut, până la realitatea pură, e cale lungă.

Oricum, ne gândim să mergem la comisie şi să vedem dacă oamenii de acolo au altă opinie. 100% îl vom reclama la comisie", a declarat Dani Coman, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fc hermannstadtdani comanandrei nicolescudinamofc voluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare