Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a interesat FCSB de Tony înainte de venirea lui Charalambous? MM Stoica a oferit răspunsul în direct: "Îl ştiu" | EXCLUSIV

S-a interesat FCSB de Tony înainte de venirea lui Charalambous? MM Stoica a oferit răspunsul în direct: "Îl ştiu" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Anthony da Silva este noul antrenor al celor de la Poli Iaşi, după plecarea lui Leo Grozavu, în urma înfrângerii ieşenilor de pe terenul lui FC Botoşani, scor 2-1.

Tony este noul antrenor al celor de la Poli Iaşi. Preşedintele clubului, Cornel Şfaiţer, s-a înţeles cu tehnicianul portughez, după despărţirea de Leo Grozavu. Întrebat dacă zvonurile negocierilor dintre FCSB şi Tony sunt adevărate, MM Stoica a rămas surprins de noua poziţie ocupată de fostul jucător al celor de la CFR Cluj.

Fostul fundaş lateral al ardelenilor a antrenat mai multe echipe pe parcursul carierei sale ca tehnician. Braganca, AD Oliveirense, naţionala Camerunului şi Montalegre sunt printre echipele pe care le-a antrenat tehnicianul născut în Franţa.

MM Stoica neagă orice zvon legat de negocierile dintre Tony şi FCSB, deoarece acesta a aflat foarte recent de noua ocupaţie a antrenorului portughez.

FCSB l-a ales până la urmă pe Elias Charalambous, fost jucător al celor de la FC Vaslui. Cipriotul a fost instalat pe banca celor de la FCSB în luna martie a anului 2023. Tehnicianul cipriot are şansa să cucrească primul titlu după o pauză de nouă ani de zile, pentru FCSB.

MM Stoica: "S-a spus că a fost dorit de noi, deci eu l-am vrut, dar nu ştiam că e antrenor"

"Altă surpriză colosală e că Iaşul l-a concediat pe Grozavu şi merge pe mâna unui antrenor despre care nu ştiam că e antrenor. S-a spus că a fost dorit de noi... Deci eu l-am vrut, dar nu ştiam că e antrenor. Îl ştiu ca fost fotbalist. Nici vorbă de aşa ceva. Am avut Charalambous şi un antrenor bulgar, singurele nume luate în considerare." a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: tonyanthony da silvamm stoicaelias charalambouspoli iasifcsb 

viewscnt
Articole similare