Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când revine Lionel Messi din accidentare. Ce a spus antenorul lui Inter Miami în legătură cu recuperea fotbalistului

Când revine Lionel Messi din accidentare. Ce a spus antenorul lui Inter Miami în legătură cu recuperea fotbalistului

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a fost accidentat în perioada recentă, iar această problemă l-a împiedicat să evolueze la ultimele meciuri atât pentru echipa de club, cât şi pentru echipa naţională.

Lionel Messi a lipsit de la meciul dintre Inter Miami şi New York City, încheiat la egalitate, scor 1-1. Golul trupei din Florida a fost marcat de Luis Suarez.

Campionul mondial a fost accidentat şi a ratat şi meciurile amicale disputate de naţionala Argentinei. Acesta a suferit o accidentare la muşchii ischiogambieri.

Când va reveni Messi după ultiam accidentare suferită

Totuşi, Messi va reveni pe teren cât de curând, poate chiar de la meciul viitor. Antrenorul lui Inter Miami, Gerardo ”Tata” Martino, a făcut anunţul revenirii fotbalistului argentinian.

"Aş putea spune că sunt semne bune despre recuperarea lui Leo, în fiecare zi. Zi de zi. În funcţie de ce se întâmplă în aceste trei sau patru zile, vom decide dacă este apt, sau nu.

Meciul de miercuri cu Monterrey este unul foarte important, împotriva unei echipe de calitate. Însă, noi trebuie să ne gândim la întregul an şi să nu riscăm să-l pierdem pe Leo Messi mai mult.

Nu vom forţa dacă nu este pregătit. Dacă înţelegem că jucătorii îşi asumă un anumit risc, cu siguranţă nu vor juca. Este valabil pentru orice jucător accidentat", a declarat Gerardo Martino.

Următorul meci pentru Inter Miami este în compania mexicanilor de la Monterrey, în sferturile Ligii Campionilor CONCACAF, meci ce va fi în data de 4 aprilie, de la ora 03:00.

Lionel Messi a jucat 19 meciuri pentru Inter Miami în toate competiţiile şi a livrat 16 goluri şi şapte pase decisive.

Afla mai multe despre: lionel messiinter miamimlsargentinagerardo martino 

viewscnt
Articole similare